ΛΑ.Ο.Σ.: Πιο Σόϊμπλε από τον Σόϊμπλε και πιο τρόικα από την τρόικα !!!

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απογοητευμένοι και απελπισμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Έλληνες θέλουν να απαλλαγούν το ταχύτερο δυνατόν από αυτήν την κυβέρνηση . Θα ψηφίσουν λοιπόν ( βάση των δημοσκοπήσεων ) Μητσοτάκη που δήλωσε :Ο Τσίπρας «παραγνωρίζει μια αδήριτη πραγματικότητα: ότι με βάση το τρίτο μνημόνιο, το οποίο ο ίδιος υπέγραψε, τέτοιες πρωτοβουλίες πρέπει να αναλαμβάνονται σε συνεννόηση με τους εταίρους μας». Θα ψηφίσουν ΝΔ που στην βουλή χθες ζήτησε την προσωρινή απόσυρση της τροπολογίας και την επαναφορά της κατόπιν συνεννόησης της κυβέρνησης με τους θεσμούς, επισημαίνοντας ότι τότε το κόμμα θα την υπερψηφίσει.

Πιο Σόϊμπλε από τον Σόϊμπλε και πιο τρόικα από την τρόικα !!!....

Ο ΛΑ.Ο.Σ. προειδοποιεί για το τι θα συμβεί αν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διαδεχθεί μια κυβέρνηση ΝΔ , όπως προειδοποιούσε ( και επαληθεύτηκε ) όταν ο Ελληνικός λαός αγανακτισμένος από την κυβέρνηση Σαμαρά είχε αποφασίσει να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι το μόνο κόμμα που προτείνει κάτι άλλο, μια λύση διαφορετική, ένα δρόμο διαφορετικό που θα μας βγάλει από την κρίση , από την υποτέλεια , από την φτώχεια. Όλοι οι άλλοι προτείνουν μνημόνια και τρόπους διαχειρίσεως των μνημονίων.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. ξεκάθαρα , για να καταλαβαίνουν όλοι , προειδοποιεί και προτείνει και τελικά ο Ελληνικός λαός θα αποφασίσει .

Θ. Τουσιάδης

Υπεύθυνος ΛΑ.Ο .Σ

Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη