«Άστεγος για μια μέρα»: Η εθελοντική δράση της Λαμίας

«Άστεγος για μια μέρα»
Ήταν πριν  τρία χρόνια σχεδόν, όταν, μεσούσης της κρίσης , τρεις φίλοι  αποφάσισαν να γίνουν για μια μέρα «άστεγοι»,  έτσι ώστε να ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία και να προσφέρουν σε όσους είχαν ανάγκη στήριξης .
Ο Θανάσης Θεοδώρου, ο Χρήστος Σολόπουλος και ο  Τάσος Βούλγαρης, με τη στήριξη του διαδραστικού Συλλόγου Ραχών «Αλόπη»  και του Συλλόγου δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα»  στη συνέχεια,  έγιναν «άστεγοι» για μια μέρα, συγκεντρώνοντας  , τρόφιμα , φάρμακα και ρούχα, ενισχύοντας ιδιαίτερα ευπαθείς ομάδες  για την περίοδο των εορτών , όπως Κοινωνικά Παντοπωλεία,  Νοσοκομεία κλπ.
Δυστυχώς, η ανάγκη για βοήθεια  όχι μόνο δεν  έχει εκλείψει αλλά είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητη. Για το λόγο αυτό, και φέτος για τέταρτη χρονιά την ίδια ημερομηνία , στις 23/12, θα μείνουν 24 ώρες στην Πλατεία Πάρκου , συλλέγοντας είδη πρώτης ανάγκης , όπως , τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, κουβέρτες  κλπ, προσφέροντας έστω μια μικρή αλλά τόσο πολύτιμη ανακούφιση σε όσους έχουν ανάγκη.
Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας, να αγκαλιάσουν  με την ίδια ζεστασιά που αγκάλιασαν και τα προηγούμενα χρόνια αυτή την εθελοντική  την προσπάθεια ,  αποδεικνύοντας ότι το έλλειμμα της κοινωνίας , είναι μόνο οικονομικό και όχι κατανόησης και αλληλοβοήθειας .

Με την υποστήριξη :

Πολιτιστικού Συλλόγου Ραχών «Αλόπη»
Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα»
Θανάσης Θεοδώρου
Σολόπουλος Χρήστος
Κούτσικος Γιάννης






Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη