Έκκληση για επείγουσα βοήθεια σε συνάνθρωπό μας

 ΕΠΕΙΓOΝ:   Γεια σας ονομάζομαι Γεώργιος  Χαλεπλής και είμαστε άνεργοι με ένα κοριτσάκι 2 ετών  και κατοικούμε στην Λαμία ζουμε με το επιδομα  της προνοιας που το περνουμε λογο του ζαχαρωδη διαβητη που εχω καθε 2 μηνες τα οποια ειναι 620 ευρω,με αυτα τα χρηματα πληρωνω ενοικια,τις αναγκες του σπιτιου και της μικρης μου κορης και δεν περισσευει τιποτα για να μπορεσω να κανω την δευτερη ενχειρηση που χρειαζομαι!
Στις  9/9/16 έκανα στο Πανεπηστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας επέμβαση στο μάτι και στο αριστερό του πόδι. Το αποτέλεσμα της επέμβασης είναι να δούμε έχω απώλεια όρασης 80% και στο πόδι του λόγο Διαβητικής Νευροπάθειας έγινε νευροχειρουργική επέμβαση με σκοπό την αποκατάσταση του προβλήματος.πλεον μονο φαρμακα περνω και απο διατροφη λογο των φαρμακων εχει μειωθει τα φαρμακα τα οποια περνω ειναι τα εξης:sibalta των 60 mg μια φορα την ημερα και για παντα οσο ζω,επισης περνω neurontin των 400mg 3 φορες την ημερα για παντα,επισης περνω salospir 1 χαπι καθε πρωι για παντα και επισης clonazepamun των 150mg  καθε βραδυ πριν το υπνο για να μην ποναω και να κοιμαμε!
Και επισης καθημερινα ινσουλινη απαρετητως για να ζησω!Και τώρα πρέπει να ξαναπάμε στο νοσοκομείο για δεύτερη επέμβαση αυτή την φορά μήπως μπορέσουμε να σώσουμε το δάχτυλο στο αριστερο ποδι λογο κλεισιμο απο θρομβοσης απο την νευροπαθεια που δεν αφηνε να περναει αιμα και επισης λογο των λιπιδιων που δημιουργηθηκαν!. Η επέμβαση θα γίνει στο Πανεπηστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας από τον  γιατρό κο. Αθανασούλα  στην Νευροχειρουργική Κλινική με εισαγωγή στις   ΣΤΙΣ 6/11 και η επεμβαση θα γίνει ΣΤΙΣ 11/12. 
Η βοήθεια που σας ζητάμε δεν ειναι για τα νοσήλεια είναι για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε τις μέρες που θα νοσηλευτω στο νοσοκομείο εγώ για να μπορώ να τις φροντίζω αλλά και η 2 ετών κόρη μας που αναγκαστικά θα πρέπει να έχουμε μαζί μας για να μπορώ να φροντίζω και εκείνη,επειδη απαγορευεται να μεινουν μεσα στο νοσοκομειο θα πρεπει να μεινουν σε καποιο ξενοδοχειο,να εχει η μικρουλα μας ζεστη και φαγητο να τρωει,να εχει τα γαλατα της και τις πανες της,προσοχη διαβαστε καλα αυτα που σας γραφω επειδη τα χρηματα προοριζονται για  την εκτελεση εξετάσεων μαγνητικης  που κανει 35 ευρω λογο συμμετοχης και των μεταφορικών και για αυτές τις μέρες το ποσό που χρειάζεται είναι 700 ευρώ..αν μπορειτε βοηθηστε μας με οτι μπορειτε παρακαλω... και αν μπορειτε εσεις προσωπικα να με βοηθησετε με οτι μπορειτε δεν σας ζηταω ολο το ποσο αλλα σας παρακαλω επειδη ειναι μεγαλη αναγκη!Κια ο θεος να σας εχει καλα...!!!

Τα τηλέφωνα μας είναι 22314-00903 ΚΑΙ 6980115704. Και ο αριθμός τραπέζης BIC/SWIFT ALPHA BANK :CRBAGRAA( ALPHA BANK)  Είναι  306-00-2340007931 και το IBAN GR78 0140 3060 3060 0234 0007 931.
Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη