Φίλοι Κινηματογράφου Λαμίας: Προβολή του προγράμματος «Η πιο μικρή μέρα» στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας

«LES JOURS LES PLUS COURTS»

Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων  | Λεωνίδου 9-11 | 2ος Όροφος

Οι Φίλοι Κινηματογράφου Λαμίας έχουν την χαρά να προσκαλούν για τέταρτη συνεχή χρονιά μικρούς και μεγάλους στην προβολή του προγράμματος «Η ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΜΕΡΑ» την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας στις 19.00.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ | entrée libre

Η πιο μικρή ημέρα του χρόνου είναι η 21η Δεκεμβρίου, και είναι επίσης η γιορτή των ταινιών μικρού μήκους, που ξε­κίνησε με την πρωτοβουλία του Εθνικού Κέντρου Κινηματογράφου και κινούμενης εικόνας (CNC) της Γαλλίας. Με αυτή την αφορμή, το Γαλλικό Ινστιτούτο και το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας παρουσιάζουν για έκτη χρονιά, μια επιλογή ταινιών μικρού μήκους για τα παιδιά από πέντε ετών και ταξιδεύουν στις πόλεις Δράμα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ιτέα και στη Λαμία!
Μια επιλογή  γαλλόφωνων ταινιών, που έχουν διακριθεί για την ποιότητά τους και στην πλειονότητά τους είναι αφιερωμένες στην κωμωδία, τη μουσική και τη δύναμη της εικόνας θα προβληθούν στα γαλλικά με ελληνικούς υπότιτλους και πάντα στο πνεύμα της εορταστικής ατμόσφαιρας των Χριστουγέννων, κατάλληλες για τους μικρούς μας φίλους του κινηματογράφου!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Προβολών στο site των Φίλων

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη