Δήλωση του Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ν.Δ. κ. Κ. Σκρέκα

 Αθήνα, 22 Δεκεμβρίου 2016


Ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Τρικάλων, κ. Κώστας Σκρέκας, με αφορμή τη σύγκληση της ομάδας διαχείρισης κρίσεων και την άνοδο σε επίπεδο επιφυλακής του συναγερμού για το ενεργειακό σύστημα της χώρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τις τελευταίες ώρες υπάρχει μια επιδεινούμενη κρίση εφοδιασμού της αγοράς φυσικού αερίου, ως αποτέλεσμα της υψηλής ζήτησης και των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Η αδυναμία άμεσης παραλαβής φορτίου Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου και η κήρυξη κατάστασης επιφυλακής, αναδεικνύει την ανάγκη για βελτίωση του επιπέδου της ενεργειακής ασφάλειας της πατρίδας μας. Ταυτόχρονα, υπογραμμίζει, με έμπρακτο τρόπο, την ορθή στρατηγική της προηγούμενης Κυβέρνησης για την αγορά Φυσικού Αερίου και την προώθηση σημαντικών έργων υποδομής, όπως ο TAP και η 3η δεξαμενή της Ρεβυθούσας.

Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να αναδειχθεί σε ενεργειακό κόμβο και πυλώνα ενεργειακής σταθερότητας για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κινήθηκε με στρατηγική και όραμα σ’ αυτήν την κατεύθυνση.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ καταστρέφει αυτό το όραμα και καταδικάζει τη χώρα στην οπισθοδρόμηση».

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη