Φιλανθρωπική εκδήλωση στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Λαμιέων

 
Δελτίο Τύπου
Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ανθρωπισμού Αγγελική Παλαιογιάννη – Κάππου,  ευαισθητοποιημένο σε θέματα φιλανθρωπίας και κοινωνικής προσφοράς, σας προσκαλεί στην φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει, σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων και άλλους φορείς της Φθιώτιδας, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19.00μμ. στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Λαμιέων στην οδό Λεωνίδου 9-11. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα γίνει εθελοντική συλλογή χρημάτων προκειμένου να στηριχθεί οικονομικά η οικογένεια ενός συμπολίτη μας, του κυρίου Ζαχαρία Κωστή, η οποία αναγκάστηκε να μεταβεί επειγόντως στο εξωτερικό για τη θεραπεία ενός μεγάλου προβλήματος υγείας των δύο ανήλικων παιδιών του, η οποία βρίσκεται δυστυχώς σε πειραματικό στάδιο. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης, ομιλίες εξειδικευμένων συνεργατών στους τομείς της Συμβουλευτικής, της Ψυχολογίας, της Ειδικής Αγωγής, της Λογοθεραπείας, της Αισθητικής Συμβουλευτικής και των Ενεργειακών Θεραπειών(Hatha Yoga και Shiatsu). Το πολιτιστικό κομμάτι της εκδήλωσης θα καλυφθεί από τοπικούς Συλλόγους Παραδοσιακής Μουσικής και Χορών.
Η παρουσία σας στην εκδήλωσή μας θα αποτελέσει ιδαίτερη τιμή για μας, αλλά παράλληλα θα στείλει και ένα ισχυρό φιλανθρωπικό μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.
Οι σύλλογοι που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους είναι οι παρακάτω:
- Ο Αθλητικός, Πολιτιστικός Σύλλογος «Αριάδνη»
- Ο Κώστας Νέλλας με τους μαθητές του
- Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Πήγασος»
- Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος «Χορονός»
- Ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης και η Δώρα Μπίτση από το Dream, Travel, Live
- Το Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας
- Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Συν στον Άνθρωπο»
- Ο Διαδραστικός Σύλλογος Ραχών «Αλόπη»
- Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στίρφακας
- Ο Σύλλογος Καρδιτσιωτών Ν.Φθιώτιδας «Ο Καραϊσκάκης»

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη