Ο ΛΑ.Ο.Σ. βλέπει μπροστά και αγωνίζεται για ένα καλύτερο μέλλον

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΌΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Συζητήσεις για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτεύεται σωστά ή όχι, συζητήσεις για το αν η ΝΔ προτείνει τα σωστά ή όχι, συζητήσεις για το αν θα πρέπει όλοι μαζί (όλα τα κόμματα της σημερινής βουλής) να συναντήσουν του δανειστές μας για να διαπραγματευτούν.

Όλα αυτά είναι ένα μεγάλο λάθος! Όλα οδηγούν στην αποτυχία! Γιατί όλα τα κόμματα της σημερινής βουλής είναι μνημονιακά, επομένως κανείς από αυτούς δεν αμφισβητεί τα μνημόνια αλλά όλοι συζητούν για τον τρόπο διαχείρισης των μνημονίων.

Το ζητούμενο σήμερα δεν είναι η αλλαγή κυβερνήσεως . Το ζητούμενο είναι η αλλαγή πολιτικής. Το πρόβλημα δεν είναι να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ , το πρόβλημα είναι με τι θα υποκατασταθεί . Ποιος θα αναλάβει να ανοικοδομήσει την χώρα.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. προτείνει συγκεκριμένα μέτρα , προσχεδιασμένα, προγραμματισμένα, μέσα στο πλαίσιο της σοβαρότητας και της πολιτικής υπευθυνότητας, προτείνει πολιτική και μέτρα που θα μας απαλλάξουν από τα μνημόνια και θα δώσουν πίσω την εθνική μας κυριαρχία. Μέτρα που θα μας απαλλάξουν από την διπλή κατοχή των δανειστών και των λαθρομεταναστών που μας έχει επιβληθεί.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. εκφράζει τον ευρωσκεπτικισμό και τον εθνοκεντρισμό και αγωνίζεται ενάντια στην παγκοσμιοποίηση ενάντια σε όσους την εκφράζουν και την υπηρετούν.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. βλέπει μπροστά και αγωνίζεται για ένα καλύτερο μέλλον που μπορούμε και αξίζουμε να έχουμε.

Τώρα ο Ελληνικός λαός είναι περισσότερο από ποτέ υπεύθυνος απέναντι στον τόπο, περισσότερο από ποτέ υπεύθυνος για το τι θα συμβεί στο μέλλον.

Θ. Τουσιάδης

Υπεύθυνος ΛΑ.Ο .Σ

Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη