Νέα Δημοκρατία: «Εβδομάδα αφιερωμένη στα ΑμεΑ»

Νέα Δημοκρατία: «Εβδομάδα αφιερωμένη στα ΑμεΑ»

Αθήνα, 3 Δεκεμβρίου 2016

Η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τον εορτασμό σήμερα, Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, ξεκινά για μια εβδομάδα σειρά εκδηλώσεων και δράσεων που είναι αφιερωμένη στα ΑμεΑ.

Ειδικότερα, από σήμερα έως και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, κλιμάκια αποτελούμενα από βουλευτές και στελέχη του Κόμματος, θα επισκεφθούν Συλλόγους, Αθλητικούς Συνδέσμους, Σωματεία, καθώς και Κέντρα Προστασίας ΑμεΑ, ενώ θα παρακολουθήσουν και παράσταση από την θεατρική ομάδα του Πανελλαδικού Συνδέσμου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων.

Επίσης, την  Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι,ιδρύματα ΑμεΑ, θα επισκεφθούν την Βουλή, όπου την ξενάγηση στους χώρους του Κοινοβουλίου θα κάνει  ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η εβδομάδα δράσεων για τα ΑμεΑ, περιλαμβάνει ακόμη την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στις 17:30, στο γήπεδο μπάσκετ του ΜΕΤΣ, στο Παγκράτι, φιλικό αγώνα καλαθοσφαίρισης  με αμαξίδιο μεταξύ των ομάδων ΑΤΛΑΣ και Νέας Δημοκρατίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη