Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος: Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Παραρτήματος Προστασίας του Παιδιού

Μια όμορφη γιορτή επεφύλαξε η διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τα παιδιά και το προσωπικό του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού, σε συνεργασία με τη Θεατρική ομάδα «Σκηνοβάτες», το Μουσικό Σχολείο Λαμίας, το Σύλλογο Ηλεκτρολόγων - Μηχανολόγων Μηχανικών Φθιώτιδας, την εταιρεία Γιαννίτσης, την Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων και το περιοδικό «Radar», σε όσους παρευρεθήκαν το βράδυ του Σαββάτου (17/12) στο κτίριο της οδού Σμύρνης.

Εκδήλωση, στην οποία κυριάρχησαν τα μηνύματα της κοινωνικής προσφοράς, της εθελοντικής δράσης και του πνεύματος αλληλεγγύης. Χαρακτηριστική ήταν και η μνεία σε αξίες σαν κι αυτές, του Προέδρου του Κ.Κ.Π.Π.Σ.Ε, Θεόδωρου Δημόπουλου, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Τα Χριστούγεννα δεν είναι γιορτές που έχουν να κάνουν μόνο με τη διασκέδαση, τους χορούς, τα γλέντια και τις λοιπές απολαύσεις. Αλλά γιορτές, που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, είναι επιτακτική η ανάγκη της έμφασης σε αξίες όπως, η ανιδιοτελής προσφορά, η σύμπραξη, η αλληλεγγύη, η αλληλοϋποστήριξη κι ο εθελοντισμός», ενώ ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία και ευημερία εν όψει των εορταστικών ημερών.

Τέλος, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Νικολάου, οι Βουλευτές Ν. Φθιώτιδος, κ.κ. Αποστόλης Καραναστάσης, Δημήτρης Βέττας και Γιάννης Σαρακιώτης, ενώ ο κ. Αθανάσιος Μιχελής με επιστολή του προς τη διοίκηση απηύθυνε τις θερμές του ευχές, τόσο στα μέλη, όσο στα παιδιά και τους εργαζομένους. Ακόμη, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, κ. Κώστας Αποστολόπουλος, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, κ. Κώστα Μπακογιάννη και του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδος, κ. Ευθύμιου Καραΐσκου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Λαμιέων, κα Βίβιαν Αργύρη, ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φθιώτιδας, κ. Βαγγέλης Σακελλάρης, ο Εκπρόσωπος της Ε.Σ.Α.μεΑ. και Μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου, κ. Κων/νος Κράββαρης, καθώς και λοιποί εκπρόσωποι οργανώσεων και φορέων της εκπαίδευσης.

Εκ μέρους του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος του Κ.Κ.Π.
 Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας











Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη