Κουνέλι κρασάτο

 Κυνήγι
Κουνέλι κρασάτο

Υλικά (για 6-8 άτοµα)

    1 κουνέλι σε µικρά κοµµάτια
    1 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
    2 φλιτζ. κόκκινο κρασί
    1 κ.τ.σ. πελτέ ντοµάτας
    1 κ.τ.σ. θρούµπι ή ρίγανη
    αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

    Βάζετε το κουνέλι σε ένα βαθύ τηγάνι µε ενάµισι φλιτζάνι νερό και λίγο ελαιόλαδο.
    Σιγοβράζετε στους 150 βαθµούς, µέχρι να ψηθεί και να απορροφήσει όλο του το νερό.
    Προσθέτετε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το κρασί, µέσα στο οποίο έχετε προσθέσει τη σάλτσα ντοµάτας, και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για 15 λεπτά, µέχρι να δέσει η σάλτσα του.
typos.com.cy

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη