Επιστολή της κ. Βασιλικής Δημητράντζου για το επικείμενο κλείσιμο του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Μώλου

Η υπεύθυνη του κόμματος "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ" ν. Φθιώτιδος κ. Δημητράντζου Βασιλική παρεμβαίνει με επιστολή της ώστε να μην επαληθευτούν οι πληροφορίες που αναφέρουν το επικείμενο κλείσιμο του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας κοινότητας Μώλου που θα πλήξει την τοπική οικονομία, εκφράζοντας την αντίθεσή της. Σας κοινοποιείται η επιστολή.
                            
   ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ
1.ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
2.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
3.ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το επικείμενο κλείσιμο του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας τοπικής κοινότητας Μώλου θα ήταν μεγάλο πλήγμα για την τοπική οικονομία. Το εν λόγω κατάστημα είναι σε λειτουργία εδώ και μισό αιώνα, εξυπηρετώντας ένα κομμάτι του πληθυσμού της Φθιώτιδας του ανέρχεται σε περίπου 4000 κατοίκους!

Η πλειοψηφία των πελατών του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Μώλου είναι αγρότες και ελεύθεροι επαγγελματίες , με σημαντικό αριθμό συνταξιούχων και σχεδόν όλες οι συναλλαγές τους πραγματοποιούνται στο κατάστημα αυτό.

Η οικονομική κρίση δεν επιτρέπει σε καμία περίπτωση διάθεση χρημάτων από τους πολίτες για την μετακίνησή τους σε άλλο τραπεζικό κατάστημα ώστε να εξυπηρετηθούν.

Η χρήση ηλεκτρονικών τραπεζικής ως εναλλακτική μέθοδος δεν αποτελεί λύση σε τίποτα αφού απαιτούνται ειδικές γνώσεις , πρόσβαση στο διαδίκτυο, κατοχή ηλεκτρονικού υπολογιστή και επιπρόσθετα δεν παρέχεται καθόλου η δυνατότητα ανάλειψης χρημάτων.

Με την ανεργία να πλήττει έναν στους δύο Έλληνες εκφράζω την ανησυχία μου και ως προς την τύχη των εργαζομένων στο εν λόγω τραπεζικό κατάστημα εάν όντως επαληθευτούν  οι πληροφορίες για το κλείσιμό του.

Εκφράζω λοιπόν ως πολίτης και ως πολιτικός την αντίθεσή μου στο επικείμενο κλείσιμο του καταστήματος αυτού της Εθνικής Τράπεζας και παρακαλώ να εξετάσετε προσεκτικά την όποια τελική σας απόφαση.

Την αντίθεσή του έχει εκφράσει δημόσια και ο Δήμος Μώλου-Αγ.Κων/νου με ψήφισμα που δημοσιεύτηκε στις 5-12-16. Παρακαλώ να τύχω έγγραφων απαντήσεων από όσους απευθύνομαι και καθώς για τις όποιες ενέργειές σας.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΝΤΖΟΥ 

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,ΥΠΕΥΘΥΝΗ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ»

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη