ΛΑ.Ο.Σ.: Η Ευρωπαϊκή Ένωση που ξέρουμε τελειώνει

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση που ξέρουμε τελειώνει. Η Γερμανική Ε.Ε. , η Ε.Ε. των τραπεζών, του διεθνούς κεφαλαίου, η Ε.Ε. της παγκοσμιοποίησης μπήκε στην τελική ευθεία που την οδηγεί στην οριστική διάλυση.

Μετά το Brexit , χθες, οι ευρωσκεπτικιστές 60% στην Ιταλία και 47% στην Αυστρία και ακολουθούν το 2017 Γαλλία , Ολλανδία , Γερμανία , και οι βουλευτικές εκλογές στην Αυστρία όπου τα αποτελέσματα των εκλογών σίγουρα θα δείξουν την δυναμική άνοδο των πατριωτικών δυνάμεων που πλέον θα γίνουν ρυθμιστές των εξελίξεων στην Ευρώπη . Οι Ευρωπαϊκοί λαοί πλέον ξυπνούν και αντιδρούν.

Εμείς οι Έλληνες δεν πρέπει να είμαστε ουραγοί σ' αυτήν την πορεία. Δεν πρέπει να συμβιβαστούμε και να επιτρέψουμε στην Γερμανική Ε.Ε. να λεηλατήσει την Ελλάδα , να εξαθλιώσει τον Ελληνικό λαό και στο τέλος ,όταν θα μας τα έχουν πάρει όλα, να μας διώξουν από την ευρωζώνη, από το ευρώ.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. προτείνει τώρα να απαιτήσουμε και να μεθοδεύσουμε την προγραμματισμένη , την προσχεδιασμένη αποχώρησή μας από την Ευρωζώνη.

Στην δημιουργία της νέας Ε.Ε. , της Ε.Ε. των λαών και των εθνικών κρατών μπορούμε και πρέπει , για το καλό της Ελλάδος , για το καλό του Ελληνικού λαού , για το καλό της Ευρώπης , να είμαστε πρωτοπόροι.


Θ. Τουσιάδης

Υπεύθυνος ΛΑ.Ο .Σ

Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη