Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Ομβριακή Δομοκού

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
Δομοκός, 19/12/2016
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Τοπική Κοινότητα Ομβριακής, το οποίο στολίστηκε από τους μαθητές των σχολείων, με στολίδια που οι ίδιοι κατασκεύασαν και με ευχές που έγραψαν ειδικά για την εκδήλωση, δίνοντας  μία νότα χαράς και αισιοδοξίας στους παραβρισκόμενους.
Ο Αντιδήμαρχος Ξυνιάδος κ. Αχιλλέας Ντελής ευχαρίστησε το Δήμαρχο Δομοκού για τη συμβολή του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης,  τα παιδιά και τους δασκάλους τους για τη συμμετοχή τους, καθώς επίσης και τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Δομοκού, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Ομβριακής, το Σύλλογο Γυναικών Ομβριακής, το Αθλητικό Σωματείο ΟΜΒΡΟΣ και όλους όσους βοήθησαν.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκαν σπιτικά χριστόψωμα από το Σύλλογο Γυναικών και γλυκίσματα με πολλές ευχές για χαρούμενες γιορτές, υγεία και τύχη σε όλους.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ομβριακής, κ Ν. Αποστολόπουλος, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων  και πολλοί δημότες.




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη