27.700 νέες προσλήψεις στο Δημόσιο - Γιατί και πώς το διαψεύδει η κυβέρνηση

«Φούσκα» χαρακτήρισε τα περί πρόσληψης 27.700 νέων υπαλλήλων στο Δημόσιο, ο Υπουργός Επικρατείας & Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε πως, τα 27.700 αυτά άτομα δεν αφορούν σε δημοσίους υπαλλήλους, αλλά σε προσλήψεις Προγραμμάτων Απασχόλησης Κοινωφελούς Εργασίας, που δεν επιβαρύνουν τον Κρατικό Προϋπολογισμό όπως είναι γνωστό. «Οι 27.700 αυτοί που παρουσιάζονται από την ΕΛΣΤΑΤ, δυστυχώς για κάποιους δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι, είναι στην πραγματικότητα η Κοινωφελής Εργασία από τους Δήμους η οποία πληρώνεται μέσω ΕΣΠΑ. Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι, δεν έχουν καμία πιθανότητα μονιμοποίησης και δεν επιβαρύνουν τον Κρατικό Προϋπολογισμό», τόνισε.
Ο Υπουργός Επικρατείας & Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε πως, στο προσεχές χρονικό διάστημα, η αρμόδια Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, θα φέρει αναλυτικά όλα τα στοιχεία στη Βουλή. «Όλα αυτά θα παρουσιαστούν επίσημα, κοινοβουλευτικά από την αρμόδια Υπουργό την κυρία Γεροβασίλη, η οποία θα δώσει τέτοιες απαντήσεις που όλες οι ειρωνείες, όλες οι επιθέσεις μ' ένα αλαζονικό, ιταμό ύφος που δεχόμαστε από εφημερίδες οι οποίες δεν φημίζονται για την τήρηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας πραγματικά θα έχουν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα να απαντήσουν» είπε ο κ. Τζανακόπουλος.
 epoli.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη