Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες σκακιού «Κική Δημουλά» στην Λαμία


ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΑΚΙΟΥ  «ΚΙΚΗ ΔΗΜΟΥΛΑ»
5-6-7-8  Γενάρη 2017 ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ»   ΛΑΜΙΑ
Ολοκληρώθηκαν χθες  στο ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ» στην Λαμία, οι αγώνες σκακιού που συνδιοργάνωσαν η  Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας – Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. η Σ.Ν.Ο. Λαμίας και ο Σ.Ο. Λαμίας  προς τιμή της μεγάλης ελληνίδας ποιήτριας κ. Κ. Δημουλά και με αξιολόγηση των αγώνων με το σύστημα της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.
Συμμετείχαν 52 αθλητές και αθλήτριες που αγωνίσθηκαν σε δύο κατηγορίες με ελβετικό σύστημα 6 γύρων. Ο χρόνος σκέψης για κάθε αθλητή ήταν 74 λεπτά συν 22 δευτερόλεπτα  για κάθε κίνηση. Νικητής στην πρώτη θέση με 5,5 βαθμούς σε 6 αγώνες ο αθλητής του ΑΣΟ Σαντορίνης  κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΡΕΝΤΖΑΣ ( πρωταθλητής ) , Στην δεύτερη θέση με 4,5 βαθμούς  ισοβάθμησαν 4 αθλητές , οι  ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΦΟΙΒΟΣ  1684 ΕΛΟ ( Σ.Ο.Ν. Φιλαδέλφειας), ΣΚΟΔΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ  1952 ΕΛΟ ( Σ.Σ. Λάρισας), ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 1744 ΕΛΟ ( Σ. Λ. Φλώρινας) και ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ 1683 ΕΛΟ ( Σ.Ο.ΛΑΜΙΑΣ)  ενώ την τρίτη θέση με 4 βαθμούς κατέλαβαν οι αθλητές  ΤΣΟΥΜΑΣ ΗΛΙΑΣ 1981 ΕΛΟ ( Σ.Ο.ΛΑΜΙΑΣ) και ΚΑΡΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1704 ΕΛΟ ( Σ.Ο.ΛΑΜΙΑΣ).
FRENDZAS PANAYOTIS
2349
GRE
ΑΣΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
5
DIAMANDIS PHOEBUS-APOLLO
1684
GRE
Σ.Ο.Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
SKODRAS ASTERIOS
1952
GRE
Σ.Σ.ΛΑΡΙΣΑΣ
MICHAILIDIS KONSTANTINOS
1744
GRE
Σ.Λ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
STASINOS STAMATIS
1683
GRE
Σ.Ο.ΛΑΜΙΑΣ
TSOUMAS ILIAS
1981
GRE
Σ.Ο.ΛΑΜΙΑΣ
4
KARANDREAS APOSTOLOS
1704
GRE
Σ.Ο.ΛΑΜΙΑΣ
4

Συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές των σκακιστικών ομίλων της Λαμίας που διοργάνωσαν εξαιρετικούς από κάθε άποψη σκακιστικούς αγώνες. Συγχαρητήρια και στην μουσική σκακιστική ομάδα των ομίλων που χάρισαν μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας σε μικρούς και μεγάλους τα βράδια μετά το πέρας των αγώνων. Ευχαριστούμε θερμά την δ/νση του ξενοδοχείου ΣΑΜΑΡΑΣ για την πολύτιμη δωρεάν διάθεση της πανέμορφης  αίθουσας του ξενοδοχείου, για την διεξαγωγή των αγώνων.   
Ως γνωστόν, στο τουρνουά αυτό είχαν ενσωματωθεί και οι ατομικοί αγώνες της ΕΣΣΚΕ για τα 2017 και σύμφωνα με την τελική κατάταξη και την προκήρυξη, στην β’ φάση του ατομικού πρωταθλήματος της Κεντρικής Ελλάδας, προκρίνονται οι παρακάτω τέσσερις αθλητές, οι οποίοι και θα αγωνισθούν ως εξής:
1)      ΣΚΟΔΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ( λευκά) -  ΚΑΡΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ( μαύρα)
2)      ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ( λευκά) - ΤΣΟΥΜΑΣ ΗΛΙΑΣ ( μαύρα)
Ο χρόνος και ο τόπος της β’ φάσης του ατομικού πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας, θα ανακοινωθεί, ύστερα από συνεννόηση των συμμετεχόντων αθλητών, με συμπληρωματική προκήρυξη της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας.
Εντός του μηνός Ιανουαρίου θα προκηρυχθεί και το  διασυλλογικό πρωτάθλημα των ομάδων της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. από όπου θα αναδειχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα της Κεντρικής Ελλάδας για το 2017.
Ευτυχισμένο το 2017 με υγεία και ειρήνη για όλους ανθρώπους της Γής !
Γραμματεία Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη