Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Π.Ε. Φθιώτιδας

Αναστολή λειτουργίας  σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας  και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της  Π.Ε. Φθιώτιδας.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων του τελευταίου 48ώρου, του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών, μετά από εισήγηση των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φθιώτιδας,  εξέδωσε απόφαση με την οποία αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας  και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Φθιώτιδας, για την Δευτέρα 09/01/2017.
Η κατάσταση θα εκτιμηθεί εκ νέου την  Δευτέρα 09/01/2017  και θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.
Οι ανακοινώσεις των Δήμων της Φθιώτιδας
Δήμος Δομοκού

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 9/1/2017, λόγω παγετού και χαμηλών θερμοκρασιών, δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες στο Δήμο Δομοκού.

Δήμος Λοκρών

Ο Δήμος Λοκρών ανακοινώνει, ότι θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Λοκρών, τη Δευτέρα  9 Ιανουαρίου, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.
Επίσης, ανακοινώνει, ότι  θα παραμείνουν κλειστοί οι Παιδικοί Σταθμοί  του Δήμου Λοκρών, τη Δευτέρα  9 Ιανουαρίου, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη