Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ληστείας σε βάρος υπερήλικα στη Χαλκίδα

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ληστείας σε βάρος υπερήλικα ημεδαπού στη Χαλκίδα
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ληστείας, η οποία διαπράχθηκε προχθές (25-01 -2017) πρώτες πρωινές ώρες, στην οικία 95χρονου ημεδαπού, στη Χαλκίδα.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 14 ετών, κατηγορούμενοι για διάπραξη ληστείας, κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, οι δράστες εισήλθαν στην οικία του υπερήλικα, από ανασφάλιστη είσοδο και με τη χρήση σωματικής βίας, τον ακινητοποίησαν, απέσπασαν από την κατοχή του χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, εντόπισαν χθες το μεσημέρι τους δράστες, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τον υπερήλικα και συνελήφθησαν.
Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη