«ΚΟΦΤΗΣ ενημέρωσης στο λαό, με «Αξιολόγηση Σκέψης και Υγείας του» από τον Πρωθυπουργό», του Γιώργου Σμοκοβίτη


ΚΟΦΤΗΣ ενημέρωσης στο λαό,
με «Αξιολόγηση Σκέψης και Υγείας του»
από τον Πρωθυπουργό
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ
ΚΟΦΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. Κόφτη σε Γνώση πολιτών φέρνει ο εκλεγμένος Πρωθυπουργός με … δημοκρατικές διαδικασίες. «Καλά κάνετε και δεν διαβάζετε εφημερίδες, έχετε την υγεία σας», ο έπαινος, δημόσια πρόσκληση Πρωθυπουργού σε ΠΟΛΙΤΕΣ. Σε Πολίτευμα. Αν δεν τις διαβάζουν, ΚΛΕΙΝΟΥΝ. Κλείστε, κάψτε, κόψτε, σχίστε, ΜΗ διαβάζετε το ΙΔΙΟ είναι, το ίδιο αποτέλεσμα. Κόφτης σε Πηγή Ενημέρωσης ΠΟΛΙΤΩΝ ή έστω μόνο… «ψηφοφόρων». Έτσι διαφυλάσσεται η υγεία των «υγιώς σκεπτομένων ΧΩΡΙΣ ενημέρωσή τους» …ΠΟΛΙΤΩΝ
Σε μια άλλη … επταετία τις εφημερίδες τις έκλεινε ΕΝΑΣ. Στην επταετία της κρίσης τέτοια βρωμοδουλειά ο Πρωθυπουργός την αναθέτει «δημοκρατικά» στον … λαό του … Δική του η επιθυμία, η πρόσκληση, ο έπαινός του, αλλά… για την «εκτέλεση» με … δημοκρατικές διαδικασίες επιλογής λαού θέλει τον Λαό του να την πράξει, «λαϊκοί εκτελεστές» να ΜΗ διαβάζουν Εφημερίδες και … «καλά κάνουν» γιατί σταματούν «το … κακό με εφημερίδες στη  Δημοκρατία»… Άλλη Σκέψη, άλλη Γνώμη, άλλη Γνώση, άλλη ΣΥΓΚΡΙΣΗ να μην έχουν. Κλείστε τις εφημερίδες, δεν τις διαβάζετε, ΚΛΕΙΝΟΥΝ. Μόνη ενημέρωση ο … λόγος του Πρωθυπουργού και του Εκπροσώπου του … της Κυβέρνησης … Μόνη πηγή μόνης Αλήθειας του «νέου» στην Πολιτική Ζωή. Ο,τιδήποτε άλλο, κλείστε το. Ανάγνωση άλλης αλήθειας ή κριτικής δεν χρειάζεται να έχουν οι … «καλοί και υγιείς» υπάκουοι σε Πρωθυπουργική προτροπή πολίτες.
Δεν απομένει παρά και ο έπαινός του σε πολίτες: «καλά κάνετε ΜΟΝΟ να … ακούτε» τους «αφηγητές» παραμυθιών πολιτικών δικαιολογιών του κόμματος και συγκυβερνητών κάθε είδους αποτυχιών. Που τους «εξαπολύει εναντίον πολιτών» καθημερινά πρωί – βράδυ, να διαλαλούν ως ιμάμηδες, μουεζίνηδες ως … μόνη Αλήθεια Προφήτη Μεγάλου το … αφανέρωτο … αόρατο … θαυματουργό… «νέο», που έρχεται για πρώτη φορά «για να έχει την υγεία του ο λαός από κάθε νόσον και κάθε άλλην … πολιτικήν αμαρτίαν …». Το «νέο» στο Πολίτευμα. Πολυφωνία, εφημερίδες, μέσα ενημέρωσης «εχθροί Υγείας Λαού» έγιναν, «κάθαρση στη σκέψη, προστασία από επιλογές του που βλάφτουν την υγεία του χρειάζεται ο … λαός …». Η ανάγνωση βλάφτει, κάνει κακό. Ενώ η … ακοή … μακρόθεν εξ αφηγημάτων» και … περιγραφής του … το «νέο», να ακούνε τέτοιους «αφηγητές» καλόν είναι στη … Δημοκρατία και … πολύ υγιεινό«ΕΝΤΟΣ… τόξου Εφημερίδων» παραμένουν μόνο οι… κακοί… ανυπάκουοι στην Πρωθυπουργική προτροπή ΠΟΛΙΤΕΣ. Οι καλοί «και υγιώς σκεπτόμενοι» ΧΩΡΙΣ Εφημερίδες κυκλοφορούν. Στα εννέα μέτρα εκτέλεση μέσων ενημέρωσης όπου τα … βρουν … βλάφτουν όλα μαζί και καθένα χωριστά τη Δημόσια Υγεία πλην Εφημερίδας ΜΙΑΣ, που με τη σφραγίδα της φέρνει την … «ΑΥΓΗ» του … «νέου». Το «παληό»… Πολίτευμα ΕΤΣΙ τελειώνει.
Όμως, ΑΥΤΟ που επαινεί ο Πρωθυπουργός για πολίτες ή … «ψηφοφόρους του» αναγκαστικά πρέπει να πράττει και ο ίδιος. Επομένως δεν διαβάζει εφημερίδες γιατί … «βλάφτουν την υγεία». Συμβάλλει και ο ίδιος στο κλείσιμό τους για … να έχει υγεία το … «νέο». Για πρώτη φορά … με δημοκρατικές διαδικασίες πολίτες και Πρωθυπουργός, όλοι μαζί «καλά κάνουν και δεν διαβάζουν», επομένως «καλά κάνουν να κλείνουν τον Τύπο»… Ως επακόλουθο το «κενό ενημέρωσης» θα καλύπτει ο ίδιος ο … Πρωθυπουργός που θα ενημερώνει αυτοπροσώπως, μόνο Αυτός ή μόνο ο … κυβερνητικός εκπρόσωπός Του χωρίς καμμιά για κανέναν πολίτη εφημερίδα ώστε «να έχουν … την υγεία τους… ΟΛΟΙ». Το … «νέο» θα επικρατήσει από άκρου εις άκρον της χώρας, χωρίς «παληές» συνήθειες που βλάφτουν ... να διαβάζουν οι ΠΟΛΙΤΕΣ όποτε θέλουν ο,τιδήποτε θέλουν, όποιες γνώμες, σκέψεις, κριτικές θέλουν για οποιοδήποτε στον πλανήτη ή … στην χώρα τους (που νάχει καλή ώρα της) ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
Κάπως έτσι θα αλλάξει και ΟΛΗ η … Ευρώπη. Σε μακρά σειρά οι πολίτες από τη χώρα τους, χωρίς εφημερίδα θα προχωρούν στο Δρόμο Αλλαγής της, ενώ θα τους προσπερνούν γρήγοροι και … υγιείς οι … «ΑΥΓΙΤΕΣ» με γρήγορα σαν φερράρι… ντάτσουν φορτωμένα φρέσκιες πατάτες από πλούσια Σούπερ Μάρκετ… Βενεζουέλας που θα τις μοιράζουν τυλιγμένες σε συσκευασία διαφήμισης μιας «ΑΥΓΗΣ» του … «νέου» Δρόμου… για πρώτη φορά ΧΩΡΙΣ Τύπο εν Δημοκρατία. ΚΑΙ στην … Ευρώπη
Υγεία υποταγής με σιωπή ανοχής. Κρυμμένη στο μπαλωμένο χιτώνιο η Εφημερίδα να μην την δει μάτι πρωθυπουργού ή έστω με τη διαβεβαίωσή μας ότι «δεν την διαβάζουμε», προς έπαινόν μας. Εντός Συντάγματος η ανυπακοή σε πρωθυπουργική προτροπή ΦΑΝΕΡΑ με εφημερίδες στο δρόμο οι ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΕΣ στο τραπεζάκι του καφενείου να στηρίζουν όποια τους αρέσει γιατί «έτσι μας αρέσει» και λογαριασμό ούτε έπαινο ή κατηγορία να ανέχονται από ΚΑΝΕΝΑΝ «αξιωματούχο» ή «κομματικό αξιολογητή ή ελεγκτή σκέψης για την … υγείαν τους…» ή Πρωθυπουργό ή άλλον, αν καλά ή όχι κάνουμε να διαβάζουμε ή όχι οτιδήποτε οποτεδήποτε κατά το Σύνταγμα Ελεύθεροι με τη Συνείδηση και τη Βούληση καθενός μας. Αλλιώς τι «νέο» ή «παληό» είδος Πολιτεύματος έχουμε με Πηγή Εξουσιών Κυρίαρχο το Εκλογικό Σώμα ΠΟΛΙΤΩΝ;
             ΠΩΣ η Αξιοπρέπεια Πολίτη για το (πώς τόπε η Πατουλίδου) «για το Φιλότιμο μας ρε γ….το» σε τούτο τον τόπο και με κάθε αξιωματούχο και συγκυβέρνηση «που μας προκύπτει» να μας λένε ακόμα και το τι ή όχι να διαβάζουμε, τι ή όχι να γράφουμε και λέμε, χωρίς ούτε καν προσχήματα «κατάφατσα» να ευτελίζουν ως νήπια χωρίς «έπος» ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ για τον εμπαιγμό από κάθε «Πατερούλη μας πλύση εγκεφάλου» ενός … «νέου»… Ως ΠΌΤΕ «σκυφτοί, βουβοί και μόνοι από ηγεσία πράγματι Σεβασμού ΠΟΛΙΤΩΝ»; Κόφτης πολλών λεπίδων χρειάζεται να κόβει καλάμια να μη βρίσκει κανένας καλαμοϊππευτής εξουσιών «γίγαντας νανοπολιτικής νέου και παληού», που όχι Σεβασμό δεν έχει και Δέος απέναντι στη Δύναμη Κυρίαρχου Εκλογικού Σώματος που δίνει Εντολή (δηλαδή ΔΙΑΤΑΓΗ) στους «εντός αντιπροσωπευτικού συστήματος εκπροσώπους του» να ΠΡΑΤΤΟΥΝ κατά την ΔΙΑΤΑΓΗ του, αλλά ούτε με Σεβασμό πράττουν, αλλά και με ΖΗΜΙΑ Λαού, Έθνους, Πατρίδας και ιδιαίτερα του Μέλλοντος, δηλαδή των ΝΕΩΝ και γι΄ αυτούς «που έδιωξαν» και γι΄Αυτούς που εδώ με εφιάλτες για το Μέλλον τους μένουν χωρίς προτεραιότητα για ΑΥΤΟΥΣ Πολιτικής ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ να βλέπουν.
Το «κλείσιμο εφημερίδων» αφορά στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα και όσον αφορά γενικότερα αυτόν και στον ελεύθερο «νέο ή παληό» επαγγελματία έγιναν όλα ΚΡΑΤΙΚΑ (ή θα γίνουν) για την υγεία… τους… με το προίόν δραστηριότητάς τους στο ΚΡΑΤΟΣ να ανήκει, αφού τους παίρνει «όσα γουστάρει» με «κόφτη» τα κίνητρα και ελευθερία ανάπτυξής τους και λογαριασμό δεν δίνει σε κανέναν παρά μόνο … στους «θεσμούς» αλλά μακάρι να ήταν μόνο σε ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΕ απόλυτο ΣΕΒΑΣΜΟ στην Πηγή ΤΟΥΣ και στην εντολή που ΔΙΝΕΙ δηλαδή ΔΙΑΤΑΓΗ για μόνο ΟΦΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ κι΄ΟΧΙ εκμαυλισμό και εξαθλίωσή τους. (Όσο για τον «αέρα» εγγυήσεων ΙΔΙΟ «αέρα κοπανιστόν» ΔΙΝΟΥΝ για προείσπραξη και τα κόμματα με «παληό» και «νέο» σύστημα δανείων σε κάθε κόμμα συγκυβέρνησης που πληρώνει ο ΛΑΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ). Να… «κλείσουν» και αυτά για να έχουν την υγεία τους… οι πολίτες, να μη διαβάζουν «προγράμματα» με … ψιλά γράμματα … χωρίς ανάγνωσή τους.
Τόση … ΑΝΟΧΗ στα «σπίτια λαού» με «θυσίες Οικογενειών για απολαύσεις εγκληματιών με τη διαφθορά νόμιμο τρόπο διαβίωσης κατά διακήρυξη άλλου «εν σιωπή περιπεσόντος» Πρωθυπουργού οικονομικών «νταβατζήδων» αλλά και κοινοβουλευτικών δημίων» που κόφτες και λεπίδες ακονίζουν ΜΟΝΟ για να επιβάλουν «θυσίες στον Λαό», αλλά πολύ μακρυά από … εαυτούς τους για το δικό τους ευτελισμό, εκμαυλισμό και εξαθλίωση που φέρνουν με … δημοκρατικές διαδικασίες… με πολύ … πόνο τους μεν … αλλά μακράν οποιασδήποτε θυσίας για … εαυτούς τους. Και άλλα μετεκλογικά ΠΡΑΤΤΟΥΝ και ΛΕΓΟΥΝ, και για όσα κάθε προεκλογικά ούτε ΚΑΘΑΡΑ δεν λένε, μετεκλογικά, ούτε με Δέος και Σεβασμό στην ΔΙΑΤΑΓΗ Λαού πράττουν και λέγουν, και μάλιστα χωρίς κανέναν κανενός ΚΟΦΤΗ για τις γλώσσες «αφηγητών» προπαγάνδας με «γεύσεις εξουσίας κάθε αρχηγίσκου και αρχηγού», που επικυρίαρχα όμως στέλνει «όλο τον λογαριασμό ΜΟΝΟ στο λαό».
Δεν έχω υποχρέωση καμμία να απαντώ γιατί αξιωματούχος δεν είμαι, αλλά όσα λέγει και πράττει ένας Πρωθυπουργός αφορά σε όλους τους πολίτες και δεν ήταν ανάγκη να το πει ο Αυτοκράτωρ Υπερδύναμης «ΠΡΩΤΑ ο Πολίτης και μετά κάθε αξιωματούχος (Πρωθυπουργός)» σε Πολίτευμα κι όχι καθεστώς. Και εντός Συντάγματος πρόλαβα να διαβάζω και γράφω σε εφημερίδες όσα πιστεύω ως πολίτης χωρίς να ρωτήσω χωρίς να με αξιολογήσει και κατατάξει πρώτα  ο …Πρωθυπουργός ή άλλος τις … σε «πολίτη που βλάφτω την … υγείαν». Αλλά επιτέλους για … πρώτη φορά… είτε αριστερά είτε δεξιά είτε μέσης είτε με «παληό» είτε με «νέο», ΟΠΟΙΟΣ θέλει «όχι εντός αλλά εκτός … τόξου Εφημερίδων τους πολίτες», ΤΙ είναι και ΠΟΥ το πάει και μάλιστα με … δημοκρατικές διαδικασίες … όταν από ΚΑΛΠΗ έχει λάβει ΜΟΝΟ 20% του ΣΥΝΟΛΟΥ ΛΑΟΥ;



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη