Συνάντηση του Προεδρείου Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ με τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ κ. Χρήστο Σπίγκο

Συνάντηση του Προεδρείου Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ με τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα  Σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ κ. Χρήστο Σπίγκο

Ενημερωτική επίσκεψη πραγματοποίησε, την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017, το Προεδρείο του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ, με τον Πρόεδρο Δημήτρη Καρέλη, τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Καλπούζο και τον Ταμία Σπύρο Σπυρόπουλο, στα γραφεία Διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, Περραιβού 20 & Καλλιρρόης 5, στην Αθήνα), όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα  Σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ κ. Χρήστο Σπίγκο.
Στην εποικοδομητική συνάντηση συζητήθηκαν ειδικότερα θέματα καταμέτρησης ηλεκτρικής ενέργειας, όπως η πορεία των ελέγχων εργολαβιών καταμέτρησης και αποκοπών - εκτέλεσης ΔΑΚ από τους καταμετρητές τακτικούς υπαλλήλους της εταιρίας, η δρομολόγηση νέων κύκλων εκπαίδευσης των συναδέλφων στους καινούριους μετρητές και τις νέες τεχνολογίες, η αναπροσαρμογή της Οδηγίας 81 - Καταμέτρησης στα νέα τεχνολογικά και ποιοτικά δεδομένα, αλλά και η προσαρμογή της στο πλαίσιο του Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΕΔΔΗΕ) της ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας) και στη ρύθμιση μεταβατικού χαρακτήρα που έχει στόχο την άμεση αντιμετώπιση του ζητήματος των ρευματοκλοπών στο Δίκτυο Διανομής.

Οι συναντήσεις με στελέχη και παράγοντες της διοίκησης και συναδέλφους εργαζομένους, συνεχίζονται.

Το Γραφείο Τύπου

Π.Σ.Κ.Ε.-ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη