Ιωάννης Γεωργαντάς: Οι εξελίξεις στον Δ.Ο.Λ. ένα ακόμα βήμα στην επικράτηση του κυβερνητικού παρακράτους!

Οι εξελίξεις στον Δ.Ο.Λ. ένα ακόμα βήμα στην επικράτηση του κυβερνητικού παρακράτους!
    Ο ετερόκλητος κυβερνητικός συνασπισμός Σύριζα-Ανελ στα 2 χρόνια της θητείας του έχει να επιδείξει πλήθος απροκάλυπτων μεθοδεύσεων για τον έλεγχο των ΜΜΕ!
    Πρόσφατα, στη βάση του υπαρκτού θέματος ενός θολού τοπίου λειτουργίας των τηλεοπτικών καναλιών προσπάθησε, αντί να λύσει οριστικά το θέμα με διαφάνεια, να επιβάλλει την εγκαθίδρυση μίας νέας διαπλοκής φιλικών στην κυβέρνηση συμφερόντων. Ταυτόχρονα προανήγγειλε παρεμβάσεις στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης και συστηματικά βάλλει ενάντια του Τύπου. Επιπλέον, ο Π. Καμμένος μέσω βιομηχανίας αγωγών προσπαθεί να φιμώσει την όποια κριτική απέναντι του διεκδικώντας εξοντωτικές οικονομικές αποζημιώσεις από δημοσιογράφους.
    Εσχάτως, στη θεσμική αυτή παρεκτροπή έρχεται να προστεθεί η παράδοση του ιστορικού συγκροτήματος Τύπου Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη στον Σύριζα, δια μέσω του εκπροσώπου του Βασίλη Μουλόπουλου! Η οικονομική ασφυξία και η επακόλουθη άνευ όρων παράδοση του ΔΟΛ στην κυβέρνηση δεν αποτελεί κεραυνό εν αιθρία! Η αρχή της πολιορκίας του συγκροτήματος έγινε όσο ο Σύριζα ήταν ακόμα στην αντιπολίτευση με την περιβόητη συνάντηση που ουδέποτε διαψεύστηκε στο σπίτι γνωστής κυρίας της εγχώριας οικονομικής και κοινωνικής ζωής! Το πρόβλημα είναι πως πλέον ο Συριζα είναι στην κυβέρνηση και καθημερινά διολισθαίνει σε πρακτικές που απειλούν την ουσία της Δημοκρατίας!

Ιωάννης Γ. Γεωργαντάς
Φυσικός-Μετεωρολόγος Παν. Αθηνών
Υπ. Βουλευτής Κινήματος Δημοκρατών-Σοσιαλιστών, τ. Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη