Δωρεάν μαθήματα χορού στο Independance Studio-Larissa ! ! !

ΔΩΡΕΑΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ INDEPENDANCE STUDIO LARISSA KAI ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 
 To Independence Studio Larissa έχει ανοίξει τις πόρτες του και σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ όλα τα είδη χορού και να γνωρίσετε τους δασκάλους της ! ! ! Από Δευτέρα 30 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα ΟΛΗΣ της εβδομάδας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
Επομένως μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε όλα τα είδη μας, να δείτε τους χώρους μας και να γνωρίσετε τους δασκάλους μας ! ! !
Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 20:30 στον υπέροχο χώρο του Μύλου 1927 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια κοπή πίτας της σχολής ! ! ! Φυσικά θα υπάρχουν shows έκπληξη από μαθητές αλλά και δασκάλους της σχολής και θα ακολουθήσει πάρτι υπό τις μουσικές επιλογές του Dj 'Estelio El Social' από Βόλο μαζί με τους Dj Más και Dj Stefanos από Λάρισα.

Είσοδος 9€ με ποτό Παιδικό 5€ με αναψυκτικό/χυμό 

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας βρείτε καθημερινά 12.00-14:00 & 18:00-22:00 στο χώρο του IndepenDance Studio ( Κύπρου 24-28 - 2ος Όροφος ) και στο τηλέφωνο 2410 250060.



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη