Συνελήφθη 45χρονος Αλβανός, ένας εκ των προμηθευτών της σπείρας διακίνησης ναρκωτικών στη Λαμία

Συνελήφθη ένας εκ των προμηθευτών του οργανωμένου πολυμελούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, το οποίο εξαρθρώθηκε πρόσφατα από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας
Πρόκειται για 45χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο εντοπισμός και η σύλληψή του οποίου πραγματοποιήθηκε στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, κατόπιν σχετικού Εντάλματος σύλληψης
Επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσαν (2) καταδικαστικές Αποφάσεις
Σε συνέχεια του από 15-02-2017 Δελτίου Τύπου, σχετικά με εξάρθρωση οργανωμένου πολυμελούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στη Φθιώτιδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη 45χρονος υπήκοος Αλβανίας στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, ο οποίος αποτελούσε έναν εκ των προμηθευτών ναρκωτικών ουσιών του ανωτέρω κυκλώματος.
Ο 45χρονος συμπεριλαμβανόταν στην δικογραφία που είχε σχηματιστεί από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας και σε βάρος του είχε εκδοθεί το από 16-02-2017 Ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Πρωτοδικών Λαμίας, δυνάμει του οποίου εντοπίστηκε βραδινές ώρες της χθεσινής ημέρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής και συνελήφθη.
Σύμφωνα με το ανωτέρω Ένταλμα σύλληψης, διωκόταν για διακίνηση ναρκωτικών και συγκεκριμένα για εισαγωγή, μεταφορά και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ’ εξακολούθηση. Στο πλαίσιο μάλιστα της ενδελεχούς έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψε ότι επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσαν:
  •  Η από 09-06-2014 Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με ποινή κάθειρξης επτά (7) ετών και τριών (3) μηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
  •  Η από 21-05-2011 Απόφαση του Α’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, με ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών, για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη