ΛΑ.Ο.Σ: Ο κάθε Έλληνας πρέπει να σκεφτεί ποιο είναι το σωστό και αναλόγως να ενεργήσει

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Με τα σημερινά δεδομένα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οδηγούμεθα τώρα σε νέα μέτρα, σε περικοπές συντάξεων , μείωση του αφορολόγητου, ανατροπές στο δημόσιο, αλλαγές στο εργασιακό και μετά το 2018 θα απαιτηθούν και νέα μέτρα ίσως και νέο μνημόνιο. Εάν θέλουμε κάτι διαφορετικό , εάν θέλουμε να έχουμε κάποια ελπίδα, θα πρέπει να καταλάβουμε ότι για να μπορούμε να ασκήσουμε ανεξάρτητη εθνική οικονομική πολιτική πρέπει να μπορούμε να έχουμε ανεξάρτητη νομισματική και δημοσιονομική πολιτική. Με το ευρώ σήμερα πάμε απ το κακό στο χειρότερο . Που πρέπει να φτάσουμε για να πούμε “ως εδώ” “δεν πάει άλλο” ; Με το εθνικό νόμισμα μπορεί να γίνει μια νέα αρχή . Αυτό ο κόσμος αρχίζει να το καταλαβαίνει. Οι λαοί ξυπνάνε , οι Έλληνες ξυπνάνε.

Για αυτή την ριζική αλλαγή αγωνιζόμαστε, για αυτή την ανατροπή αγωνιζόμαστε μαζί με όλους τους Έλληνες πατριώτες. Σήμερα δεν υπάρχουν “αριστεροί” και “δεξιοί” , σήμερα υπάρχουν πατριώτες που αγωνίζονται για το εθνικό κράτος , για την πατρίδα, για την ιστορία ,για τις παραδώσεις, για την θρησκεία και υπάρχουν και οι οπαδοί, οι υποτακτικοί ,οι υπάλληλοι της παγκοσμιοποίησης που επιδιώκουν την κατάργηση των εθνικών κρατών με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο κάθε Έλληνας πρέπει να σκεφτεί ποιο είναι το σωστό και αναλόγως να ενεργήσει.


Θ. Τουσιάδης

Υπεύθυνος ΛΑ.Ο .Σ

Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη