Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων για την στάθμευση των ΤΑΞΙ εντός του Νοσοκομείου Λαμίας

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων για την απόφαση της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας περί απαγόρευσης στάθμευσης ΤΑΞΙ εντός του χώρου του Νοσοκομείου.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ
 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 1η/26-1-2017

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων  υποστηρίζει το απολύτως  λογικό και ανθρώπινο αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, ασθενών, συνοδών, εργαζομένων και επαγγελματιών οδηγών για εύκολη, ασφαλή και ταχεία πρόσβαση στους χώρους του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και  θεωρεί  επιτακτική και επιβεβλημένη τη συνέχιση της λειτουργίας χώρου στάθμευσης (πιάτσας)  ΤΑΞΙ  εντός του προαυλίου του, σε χώρο που θα εξυπηρετεί τους χρήστες και δεν θα αποτελεί  εμπόδιο, όπως άλλωστε μέχρι σήμερα.  
Επισημαίνει ότι το Νοσοκομείο  αποτελεί χώρο στην υπηρεσία του λαού, των ασθενών, των ανήμπορων και των δοκιμαζόμενων πολιτών που δικαιούνται φροντίδας και διευκόλυνσης της πρόσβασής τους σ’ αυτό με τα συγκοινωνιακά μέσα.   
Υπογραμμίζει τη διαχρονική συνδρομή του Δήμου Λαμιέων στη δημιουργία και λειτουργία ενός σύγχρονου και λειτουργικού Νοσοκομείου, που θα εξυπηρετεί σε συνθήκες αξιοπρέπειας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.
Επισημαίνει ότι οι όροι αμοιβαιότητας, που διέπουν τη λειτουργία και τη σχέση Δήμου και Νοσοκομείου, καθιστούν επιβεβλημένη την εκ μέρους της Διοίκησης του Νοσοκομείου ικανοποίηση των αναγκών και των δίκαιων αιτημάτων των δημοτών του Δήμου μας.
Επειδή κάθε απόφαση που επηρεάζει άμεσα τους δημότες και τους χρήστες των δημόσιων κτιρίων πρέπει να λαμβάνεται με  συνεργασία και συναίνεση και η μόνη  διαδικασία η οποία υπερβαίνει τις αντιπαραθέσεις,  είναι η διαδικασία του διαλόγου και της διαβούλευσης.
Επειδή θεωρούμε ότι και η φιλοσοφία της διοίκησης του Νοσοκομείου κινείται προς την ίδια κατεύθυνση, 

Για τους λόγους αυτούς
Ζητάμε

Να διατηρηθεί η δυνατότητα πρόσβασης και στάθμευσης ΤΑΞΙ  εντός του Νοσοκομείου Λαμίας σε χώρο (πιάτσα) και με τρόπο ώστε να διευκολύνονται οι χρήστες των υπηρεσιών του Νοσοκομείου, διότι είναι απαραίτητο για τους ασθενείς, τους συνοδούς και κάθε επισκέπτη  που έχει την ανάγκη πρόσβασης με ευκολία, ταχύτητα, ασφάλεια και διακριτικότητα  ειδικά όταν είναι ανήμπορος, ασθενής ή δοκιμαζόμενος.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                    ΤΑ ΜΕΛΗ

(Ακολουθούν υπογραφές)
Ακριβές Αντίγραφο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΛΕΙΤΣΑΚΗΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη