ΛΑ.Ο.Σ.: Για άλλη μια φόρα ο ΛΑ.Ο.Σ. δικαιώνεται

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Μετά από 10 χρόνια απαράδεκτης γραφειοκρατικής κωλυσιεργίας φαίνεται ότι η επένδυση του Atalanti Hills θα αρχίσει να υλοποιείται.

Επί δέκα χρόνια, μόνον ο ΛΑ.Ο.Σ. από τον πολιτικό κόσμο και το “Ανεξάρτητο Μέτωπο Στερεά Ελλάδος” στο Περιφερειακό Συμβούλιο έπαιρναν ξεκάθαρη θέση υπέρ της άμεσης έναρξης της επένδυσης . Μόνον ο ΛΑ.Ο.Σ. ! Όλοι οι άλλοι , όλα τα άλλα κόμματα , κρατούσαν στάση επιφυλακτική έως απόλυτα αρνητική και εχθρική ενάντια σε κάθε λογική και ενάντια στην θέληση της τοπικής κοινωνίας.

Τώρα που υπογράφηκε σύμφωνα με πληροφορίες , από τα συναρμόδια υπουργεία Τουρισμού και Περιβάλλοντος το προεδρικό διάταγμα για αυτήν την τουριστική επένδυση , τώρα όλοι θα δηλώνουν ευτυχείς και συμπαραστάτες, ακόμη και οι λυσσαλέοι πολέμιοι της επένδυσης , οι “οικολόγοι” που σήμερα συγκυβερνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ........ Η πραγματικότητα όμως είναι μία , μόνον ο ΛΑ.Ο.Σ. , μακριά από δογματισμούς, συμφέροντα, ίντριγκες και εκβιασμούς που επηρέαζαν και κατεύθυναν όλους τους άλλους , στήριζε από την αρχή την άμεση υλοποίηση αυτής της μεγάλης και τόσο ωφέλιμης , όπως θα αποδειχθεί, για τον τόπο επένδυσης .

Για άλλη μια φόρα ο ΛΑ.Ο.Σ. δικαιώνεται.

Θωμάς Τουσιάδης

Υπεύθυνος ΛΑ.Ο.Σ.

Περιφέρειας Στ. Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη