Λειτουργία ΣΔΕ Μαλανδρίνου: Επιστολή του Δικτύου «Γεώργιος Ζουγανέλης» στον Γενικό Γραμματέα Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, Παυσανία Παπαγεωργίου

Λειτουργία ΣΔΕ Μαλανδρίνου: Επιστολή του Δικτύου «Γεώργιος Ζουγανέλης» στον Γενικό Γραμματέα Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, Παυσανία Παπαγεωργίου
Επιστολή σχετική με την λειτουργία του ΣΔΕ Μαλανδρίου απέστειλε το Δίκτυο για τον Πολιτισμό και την Εκπαίδευση στις Φυλακές «Γεώργιος Ζουγανέλης» με αφορμή την δημοσιοποίηση της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος επιλογής εκπαιδευτικού προσωπικού που απηύθυνε το ΙΝΕΔΙΒΙΜ.
Στην επιστολή, ανάμεσα στα άλλα, αναφέρεται:
«Αξιότιμε κ. Γενικέ Γραμματέα,
Σας μεταφέρουμε τόσο τους δικούς μας προβληματισμούς όσο και αρκετών εκπαιδευτικών οι οποίοι επικοινώνησαν ήδη μαζί μας και μας ζήτησαν να σας γνωστοποιήσουμε την πρότασή τους.
Δεδομένου ότι για το ΣΔΕ του Μαλανδρίνου που ιδρύθηκε πέρσι δεν υπήρξε ενδιαφέρον για την πλήρωση της θέσης του διευθυντή, με αποτέλεσμα να μην έχει καταστεί δυνατή η λειτουργία του, προτείνεται, αν είναι δυνατόν, έστω για φέτος να επιτραπεί η οργάνωσή του ως παρατήματος του ΣΔΕ της Άμφισσας ώστε και εκπαιδευτικοί να απορροφηθούν και οι υποψήφιοι μαθητές να μην απογοητευτούν και να μπορέσουν να ωφεληθούν τις ευεργεσίες της εκπαίδευσης.
Γνωρίζουμε τις προσπάθειες για την ανάπτυξη της εκπαίδευσης στα καταστήματα κράτησης και γι αυτό τον λόγο σας απευθύνουμε αυτή την πρόταση η οποία όπως προαναφέραμε αποτελεί «ιδέα» εκπαιδευτικών της περιοχής οι οποίοι ενδιαφέρονται να εργαστούν στο εν λόγω ΣΔΕ».

Το κείμενο της επιστολής κοινοποιήθηκε επίσης και στο Τμήμα Σπουδών Προγραμμάτων και Οργάνωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων, προσβλέποντας στην εμπειρία και τις γνώσεις των στελεχών του για την όσο το δυνατόν καλύτερη προώθηση του αιτήματος.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη