Πρόσκληση σε εκδήλωση στο ΕΒΕH η παρουσίαση των Διαγωνισμών Ελαιολάδου «LONDON IOOC 2017» στο Λονδίνο


Πρόσκληση σε εκδήλωση στο ΕΒΕH
η παρουσίαση των Διαγωνισμών Ελαιολάδου «LONDON IOOC 2017» στο Λονδίνο


    Το Δίκτυο Κρητικού ελαιολάδου στο πλαίσιο της υποστήριξης της εξωστρέφειας των Κρητικών Επιχειρήσεων διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με την εταιρεία Confexpo Ltd και θα παρουσιάσει τους διαγωνισμούς ελαιολάδου Λονδίνου με την επωνυμία LONDON IOOC 2017, International Olive Oil Competitions.
Τα βραβεία που απονέμονται αφορούν:
• Την  ΠΟΙΟΤΗΤΑ έξτρα παρθένου ελαιολάδου (London QUALITY olive oil awards)
• Τον  ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ έξτρα παρθένου ελαιολάδου (London HEALTH CLAIM olive oil awards)
• Την  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ έξτρα παρθένου ελαιολάδου (London DESIGN olive oil awards)
   Σκοπός των διαγωνισμών είναι η προσθήκη αξίας στα ελληνικά ελαιόλαδα (add value), αφού οι νικητές έχουν την δυνατότητα να επικολλήσουν το λογότυπο του βραβείου πάνω στην ετικέτα του προϊόντος τους και έτσι να τύχουν μεγαλύτερη αναγνωσιμότητας από εμπόρους και καταναλωτές. Στον διαγωνισμό συμμετέχουν μόνο τυποποιημένα ελαιόλαδα που κυκλοφορούν νόμιμα στα καταστήματα λιανικής πώλησης.
Οι παραγωγοί, έμποροι και μεταποιητές ελαιολάδου θα έχουν τη ευκαιρία ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στους παραπάνω διαγωνισμούς, τα οφέλη από αυτήν την συμμετοχή και τις προοπτικές που παρουσιάζει η Αγγλική αγορά.

Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 στις 5:30 το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου περιλαμβάνει :

 17:30 :                     Προσέλευση
 18:00 – 18.15 :       Χαιρετισμό Προέδρου του Δικτύου Κρητικού ελαιολάδου, κ. Μανώλη Φραγκάκη
 18:15 – 18: 30 :      κ. Γιώργος Κουβέλης, Fooderra.com η πύλη για την Βρετανική αγορά τροφίμων και ποτών.
 18:30 – 19:00 :       κ. Μανώλης Σαλιβαράς, Η σπουδαιότητα των οργανοληπτικών  χαρακτηριστικών στα υψηλής ποιότητας και με προστιθέμενη αξία εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα-παράγοντες που τα επηρεάζουν.
19:00 – 19:45 :        κ. Γιώργος Κουβέλης, Τα οφέλη της συμμετοχής στους διαγωνισμούς ελαιολάδου Λονδίνου 2017. Δημιουργήστε δυνατά σήματα (brand names) για αύξηση εξαγωγών.
 19:45 – 20:15 :       Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη