Θεατρική παράσταση «Προίκα μου αγαπημένη» από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «La Famiglia» του ΑΠΣ Αμφικτύονες Λαμίας

Θεατρική παράσταση «Προίκα μου αγαπημένη» από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «La Famiglia» του ΑΠΣ Αμφικτύονες Λαμίας
Θεατρική παράσταση «Προίκα μου αγαπημένη»
Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η πρώτη θεατρική παράσταση της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας "La Famiglia" του Αθλητικού & Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΕΣ ΛΑΜΙΑΣ στα πλαίσια της διημερίδας γέλιου που διοργάνωσε το Π.Κ. Ρουμελιωτών Φθιώτιδας. Το κατάμεστο σε κόσμο θέατρο Λαμίας γέμισε δυνατά γέλια από το κοινό της παράστασης, το οποίο ενθουσιάστηκε από τις εξαίρετες ερμηνείες των μελών της ομάδας..! Η διημερίδα δεν θα μπορούσε να κλείσει με καλύτερο τρόπο από την επιτυχημένη σε ερμηνεία κωμωδία του Δημ. Ψαθά "Προίκα μου αγαπημένη".
Ως τμήμα πολιτισμού του συλλόγου ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΕΣ ΛΑΜΙΑΣ ευχαριστούμε θερμά το Π.Κ. Ρουμελιωτών Φθιώτιδας για την τιμητική πρόσκλησή του να συμμετέχουμε στη διημερίδα γέλιου, τα μέλη της ερασιτεχνικής ομάδας Απόστολο Ρούσκα, Ρίτα Καραγιώργου, Βάσια Βορρίση, Βασιλική Μπούρα, Έφη Τσούμα, Άννα Καλύβα, Νέστορα Τσιάτσιο, Κώστα Καραμέτο, Κώστα Μπούρα και τον ιδιαίτερο σκηνοθέτη Δημήτρη Καρακώστα, που μας δώρισαν άφθονο γέλιο με τις δυνατές ερμηνείες τους και το αξεπέραστο καλλιτεχνικό ύφος που τους διακρίνει, τον πάντα πρόθυμο και εξαίρετο φωτογράφο Ηλία Κλέτσα και την Alpha Filmworks, τους τεχνικούς του θεάτρου που βοήθησαν στα φώτα και τη μουσική, μα περισσότερο τον φιλότεχνο κόσμο της πόλης μας που έσπευσε να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση αυτή.
Μετά από ένα τόσο επιτυχημένο ξεκίνημα της νεοσύστατης θεατρικής ομάδας "La Famiglia" αναμένουμε ακόμη πιο δυνατές και επιτυχημένες παραστάσεις, καθώς το μεράκι και η δημιουργικότητα των μελών της δεν θα επέτρεπε κάτι λιγότερο..!


Για το Δ.Σ. του συλλόγου

Ο πρόεδρος,
Ιωάννης Καρμίρης












ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ            
          ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΕΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
   ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
        ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη