Νέα απώλεια για τη Λαμία, 1-0 στα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα νίκησαν 1-0 τη Λαμία και έφτασαν έτσι στην έκτη διαδοχική επικράτηση στη Stoiximan.gr Football League. Δεύτερη σερί εκτός έδρας απώλεια για τους Φθιωτούς.
 
Έκτη σερί νίκη για τον ΑΟ Τρίκαλα στη Stoiximan.gr Football League. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν 1-0 της Λαμίας εντός έδρας και υποχρέωσαν τους Φθιωτούς στην τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά και στη δεύτερη σερί εκτός έδρας απώλεια. Πλέον, το τρίποντο (4-0) του Άρη επί του Πανελευσινιακού βάζει "φωτιά" στην κορυφή και δίνει νέο ενδιαφέρον στη βαθμολογία.

Το γκολ της νίκης για τα Τρίκαλα σημείωσε στο 3' με πέναλτι ο Γιαννιτσάνης. Ο Κοτσώνης είχε γκρεμίσει τον Κουσκουνά στο 1ο λεπτό, καταλογίστηκε η εσχάτη των ποινών και ο επιθετικός του ΑΟΤ έκανε το 1-0 από την άσπρη βούλα. Επρόκειτο για ένα πολύ δυνατό ματς, με αρκετές κίτρινες κάρτες, αλλά και αμφισβητούμενες φάσεις.

Τα Τρίκαλα ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Μπλάζιτς στον Στεφάνοβιτς στο 43', ενώ η Λαμία ζήτησε πέναλτι στο 57' για χέρι του Λεάντρο στο σουτ του Βασιλόγιαννη. Ο ΑΟΤ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, αφού στο 90'+4' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Στεφάνοβιτς, που ήταν και ο κορυφαίος του αγώνα.
 
ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης (87' λ. τρ. Μαχαμάτ), Ρομπέρ (64' Μπαϊκαρά), Μουμίν, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Γιαννιτσάνης (76' Μπαλμπόα).
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης, Κοτσώνης (59' Τσόβιτς), Ρότσα, Όμο, Μπλάζιτς Βασιλόγιαννης, Ματσούκας, Βάντερσον (74' Καραγιάννης).
Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών)
Βοηθοί: Κωτούλας, Ζιγκερίδης (Σερρών)

sport24.gr



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη