Με πολύ μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του κυνηγετικού συλλόγου Αλμυρού το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017, στο κτήμα Παπαθανασίου-Τιμπλαλέξη   (900)  εννιακοσια ατομα καταφεραν να χωρεσουν στην αιθουσα καθως αποδειχθηκε  μικρη για την προσελευση κόσμου απο ολη την Θεσσαλια και οχι μόνο πανω απο 200 ατομα μειναν εκτος.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βελάνης Δημητριος ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους ήτοι τον Βουλευτή Μαγνησίας ΝΔ κ. Μπουκώρο, τον πρωην αντιπερειφερειάρχη και περιφερειακό Σύμβουλο κ.Κοπάνα,  τον περιφερειακο  Συμβουλο Τεας Γιαννη   τον Δήμαρχο Αλμυρού κ.Εσερίδη, τον πολιτευτη  Κατσικονουρη Δημητρη απο Φθιωτιδα  οι Αντιδημαρχοι Μακρης Μιχαλης Καλατζης Ευαγγελος  ο Δημοτικος Συμβουλος Νικοβιωτης Κωστας ο Δημοτικος Συμβουλος Λεωνιδας Βουλγαρης      ο πρωην Αντιπροεδρος του Ελγα και περιφερειακος Συμβουλος Μποντος Αργυρης οι προεδροι  Τ. Κ.  Ευξεινουπολης Αργυρης Τεφογλου  Κωφων    Βεργας Κωστας  Φυλακης Επισκοπος Κωστας εκπροσωπων  της αυτοδιοικησης προεδρων και  εκπροσωπων των συλλογων οπως τους πιο μακρινους ο ο Προεδρος του κυνηγετικου συλλογου Στυλιδας Φιλ. Χριστοδουλου με τον πρωην αντιδημαρχο Στυλίδας και Δημοτικό Σύμβουλο  Κωστα Χριστοδουλου ο προισταμενος του Δημου Στυλιδας Στεργιου Βασιλης ο θηροφυλακας Γραβάνης Κ...απο Λαρισα ο Προεδρος της Ζ.Κ.Ο. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Μπαλατσος Βαγγελης και ο κ. Συρταδιώτης Στεργιος η κ. Γιουλη Στεργιοπούλου απο το γραφειο. Ο προεδρος του Κ. Σ.  Συλλογου Λαρισας  Μανωλης Χρηστος απο τα φαρσαλα ο Προεδρος του Κ.Σ.  Αλμυριωτης Χρηστος  Απο Βελεστινο Ο αντιπροεδρος του Συλλογου  Απο Βολο   ο προεδρος του Κ.Σ. Βολου Μοσδρομος Γιαννης με τον Γραμματεα  απο τον Κ.Σ. Νεας Ιωνιας ο Προεδρος Μιχελης Στεργιος η προισταμενη του Γραφειου θηρας Δασαρχειου Βολου  κ. Στέλλα ο προεδρος του Συναιτερισμου Αγχιαλου κ. Κιτσιος απο το Δασαρχειο Αλμυρου Ο Δασαρχης Ανδριανός Σπυρος απο το Γραφειο θηρας η κ. Φραγγουλα Εξαρχου  προεδροι Σωματειων και συλλογων πολλοι θηροφυλακες.να συγχωρεσει καποιος που μας διαφευγει μπρος σε αυτο το πληθος κοσμου που ειχαμε. Θα επανορθωσουμε τυχον λαθη.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος ανέφερε τις πλούσιες δράσεις και την κοινωνική προσφορά του Συλλόγου :
ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΒΡΑΔΙΑ Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΣΤΗ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΚΑΙ  ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ  ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΕΞΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΤΙΜΑΤΕ ΕΚΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ  ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΒΡΥΣΕΣ ΚΙΟΣΚΙΑ  ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ , ΣΥΛΛΟΓΗ ΝΕΡΩΝ ΠΗΓΩΝ,  ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΛΠ. ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ..ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ.
ΚΡΑΤΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ  ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ Η ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ  ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ  ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ  ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ..ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ. ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΖΚΟΘ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΗΡΑΣ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ  ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΠΙΣΗΣ  ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΑΙΤ ΑΛΜΥΡΟΣ  ΙΝΦΟ ΤΟΝ Κ. ΤΣΙΝΤΣΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΝΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ  ΤΗΝ ΒΙΒΗ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΩΣΤΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑ.
Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί των κ.Μπουκώρο, κ.Εσερίδη και Κοπάνα και η κοπή της πίτας την οποία ευλόγησε ο π.Βελισάριος.
Τέλος έγινε απονομή πλακέτας και δώρων  εκ μερους του Προέδρου κ . Βελάνη προς τον Πρόεδρο της Ζ. Κ. Ο. Θεσσαλίας κ. Μπαλατσο Ευαγγελο για την πολυετη προσφορα στο κυνηγετικό κόσμο και ειδικα για την στήριξη του συλλόγου στιγμή ιδιαιτερα συγκινιτική καθως όπως ειπε ο προεδρος της ομοσπονδίας πρωτη φορα τιμήθηκε από κυνηγετικό Σύλλογο.
Ακόμη, ο πρόεδρος ευχαρίστησε τους επαγγελματίες για τα δώρα που πρόσφεραν στο σύλλογο, συνόλου 460 ! και τους χορηγούς της εκδήλωσης.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε έως τις εξι το πρωι  με πολύ χορό των παρευρισκομένων και ζωντανή μουσική υπό το καταπληκτικό  σχήμα: Τσιάτσιος Γιάννης, Χειλά Αναστασία, Κοτρώτσιος Πάνος, Σκάρλας Λάμπρος ενώ ηταν εντυπωσιακή η προσελευση της τοπικης νεολαίας της περιοχής που διασκέδασαν και απολαυσαν μια καταπληκτική και αριστη σε  οργάνωση. εκδήλωση παρόμοια της οποιας δεν εχει προηγουμενο στην περιοχή.
 










 
 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη