Είκοσι πέντε άτομα συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι πέντε (25) άτομα για διάφορα αδικήματα
Στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διενέργεια στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ερευνών και ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι πέντε (25) άτομα και συγκεκριμένα:
Αλλοδαπός στην περιοχή Βαθύ Αυλίδας Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για κλοπές τροχοφόρων. Ειδικότερα ο συλληφθείς εντοπίστηκε να οδηγεί κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχε αφαιρέσει νωρίτερα από χώρο στάθμευσης σε περιοχή της Χαλκίδας.
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, προέκυψε ότι την 08-02-2017, είχε διαπράξει ακόμη μία κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου. Τα προαναφερόμενα οχήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Δύο (2) αλλοδαπές στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, για διάπραξη κλοπής και απόπειρας κλοπής, σε δύο καταστήματα σούπερ μάρκετ της περιοχής.
Δύο (2) ημεδαποί στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, για απόπειρα διάρρηξης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής, με τη χρήση κατσαβιδιού, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε.
Τρία (3) άτομα και ειδικότερα ημεδαπός και αλλοδαπός σε περιοχές της Εύβοιας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Νέας Αρτάκης & Ερέτριας αντίστοιχα, καθώς και αλλοδαπός στο Δήλεσι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα.
Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Εννέα (9) άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:
  • (6) ημεδαποί σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, της Ο.Ε.Π.Τ.Α., της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. και των Α’ & Β’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας.
  • (2) αλλοδαποί στη Λαμία & στη Μακρακώμη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας & του Αστυνομικού Τμήματος Μακρακώμης αντίστοιχα.
  • Ημεδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Θηβών.
Τέλος, επτά (7) αλλοδαποί και ειδικότερα έξι σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και των Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, καθώς και ένας στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη