Κυνηγοί Ονείρων - «Ένα τραγούδι από τον τόπο μου»

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει από το Ogdoo Music Group ο νέος δίσκος των Κυνηγών Ονείρων. Τίτλος του «Πυρρίχιος». Το άλμπουμ περιλαμβάνει 10 δικά τους τραγούδια, όπου τα συμφωνικά στοιχεία, μάχονται με το ατμοσφαιρικό power, αλλά και η παράδοση βρίσκει τρόπο να «μεταμορφωθεί». Η θεματολογία τους καταπιάνεται συνήθως με ιστορίες και πρόσωπα από την ελληνική και παγκόσμια μυθολογία και ιστορία, αλλά και με κοινωνικά, πολιτικά και εσωτερικά προβλήματα του σύγχρονου ανθρώπου.

Όλα αυτά αποτυπώνονται με τον καλύτερο τρόπο στο τραγούδι «Ένα Τραγούδι Από τον Τόπο μου», όπου συμμετέχουν οι Θάνος Μικρούτσικος (αφήγηση), Θύμιος Παπαδόπουλος (κλαρίνο, μπανσούρι, τσαμπούνα), Χρήστος Τσιαμούλης (πολυφωνικό Ηπείρου), Βαγγέλης Καρίππης (νταούλι). Ο Θάνος Μικρούτσικος και οι Κυνηγοί Ονείρων σμίγουν για μια ακόμη φορά μετά τις προηγούμενες ξεχωριστές συμπράξεις τους.

Αντίστοιχο και το εντυπωσιακό video clip του «Ένα Τραγούδι Από τον Τόπο μου» όπου οι εικόνες συμπορεύονται με το μήνυμα του λόγου. Άλλωστε σύνηθες «παιχνίδι» των στίχων των Κυνηγών Ονείρων είναι να παρουσιάζεται μια σημερινή κατάσταση μέσω μιας ιστορίας του παρελθόντος.

Σενάριο - Σκηνοθεσία: Night Scape Films

Οι Κυνηγοί Ονείρων είναι οι:

Θοδωρής Γεωργόπουλος - Φωνή
Βίκυ Λαζάρου - Φωνή
Νίκος Γατομάτης - Μπάσο
Τάκης Κούκος - Κιθάρες
Λάμπρος Τασούλας - Κιθάρες
Γαβρήλος Τσακιρίδης - Πλήκτρα
Δημήτρης Ζαρίδας - Τύμπανα



Αθήνα, Μάρτιος 2017

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη