Τις Περιοχές Λιβαδειάς και Θηβών του ΔΕΔΔΗΕ επισκέφθηκε το Προεδρείο του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ


Τις Περιοχές Λιβαδειάς και Θηβών του ΔΕΔΔΗΕ επισκέφθηκε το Προεδρείο του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ

Την Στερεά Ελλάδα και συγκεκριμένα τις Περιοχές του ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) Λιβαδειάς και Θηβών επισκέφθηκε κλιμάκιο του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Δημήτρη Καρέλη, τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Καλπούζο τον Ταμία Σπύρο Σπυρόπουλο και τον Αναπ. Ταμία Θοδωρή Μητρόπουλο, την Πέμπτη 23 Μαρτίου  2017.
Στην Περιοχή ΔΕΔΔΗΕ Λιβαδειάς (Σοφοκλέους & Φιλολάου, Λιβαδειά) συναντήθηκαν, ενημέρωσαν για διάφορα θέματα και αντάλλαξαν απόψεις με συναδέλφους, καθώς επίσης και με τον Διευθυντή της Περιοχής κ. Δ. Τζήμητρα, με τον οποίο συζήτησαν, σε θετικό κλίμα, ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους και γενικότερα ζητήματα ενέργειας και δικτύου Διανομής.
Στην συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε την Περιοχή Θηβών του ΔΕΔΔΗΕ (Ποτνίων 30, Θήβα) όπου και συναντήθηκε με συναδέλφους, διοικητικούς και καταμετρητές αλλά και τον Διευθυντή της Περιοχής κ. Γεώργιο Αθανασιάδη, όπου συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που αφορούν την καταμέτρηση ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και γενικότερα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στο ΔΕΔΔΗΕ.

Το Γραφείο Τύπου
Π.Σ.Κ.Ε.-ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ





Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη