Συνάντηση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με μαθητές και εκπαιδευτικούς από τη Δανία

«Συνάντηση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με μαθητές και εκπαιδευτικούς από τη Δανία»
    Την Τετάρτη 15 Μαρτίου, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά, Ιωάννης Σαρακιώτης και Ευστάθιος Γιαννακίδης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με μαθητές και εκπαιδευτικούς από το Ανοιχτό Σχολείο Κοπεγχάγης. Οι Δανοί επισκέπτες ξεναγήθηκαν στους χώρους του κτιρίου της Βουλής, ενημερώθηκαν για την ιστορία του και έπειτα, ακολούθησε η συνάντηση με τους Βουλευτές.
Έδειξαν ξεχωριστό ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τη θέση της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ έδειξαν ιδιαίτερα ενημερωμένοι για τα προβλήματα των πολιτών και τους στόχους της ελληνικής κυβέρνησης. Οι ερωτήσεις τους κυμάνθηκαν επί ενός ευρέος πεδίου ζητημάτων όπως η οικονομική κρίση, το μεταναστευτικό-προσφυγικό, καθώς και οι αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας.
Από την πλευρά τους οι Βουλευτές, αφού καλωσόρισαν τους μαθητές και τους συνοδούς τους, περιέγραψαν την κατάσταση στη χώρα μας, απάντησαν στις ερωτήσεις τους, ενώ υπογράμμισαν τους δεσμούς φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Δανίας.






Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη