Επίδοση Αδειών Γάμου σε 34 μελλόνυμφα ζευγάρια από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Την καθιερωμένη τελετή επιδόσεως αδειών γάμου προς τιμήν των μελλονύμφων πραγματοποίησε το πρωί της Μ. Τρίτης 11 Απριλίου το Κέντρο Γάμου και Οικογένειας της Ιεράς Μητροπόλεως στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου.

           Οι άδειες γάμου συγκεντρώθηκαν κατά την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και τα ζευγάρια είχαν την ευκαιρία να τις λάβουν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο,  ο οποίος τους απηύθηνε τις πατρικές του συμβουλές.

          Συνολικά εδόθησαν 34 άδειες γάμου και στα ζευγάρια  διανεμήθη ως ευλογία, φάκελος με έντυπο υλικό σχετικό με το γάμο και την οικογένεια καθώς και το βιβλίο της Καινής Διαθήκης των εκδόσεων της Μητροπόλεως μας.

          Ο Ποιμενάρχης μας στον χαιρετισμό του ετόνισε ότι είναι σημαντικό που ετοιμάζουν την οικογένειά τους με την ευλογία του Θεού η οποία είναι ασφάλεια για κάθε οικογένεια και για κάθε άνθρωπο.

          Συνεχάρη τους μελλονύμφους που παρέστησαν στην τελετή  και που επέλεξαν τον θρησκευτικό γάμο  και τους προέτρεψε να θέσουν γερά θεμέλια για την ανοικοδόμησή της νέας  οικογένειας τους και  για μια επιτυχημένη χριστιανική ζωή με πίστη στον Θεό, αγάπη μεταξύ τους, υπομονή  και υποχωρήσεις.

          Τέλος τους απηύθυνε τις εγκάρδιες ευχές του για την ώρα την καλή των γάμων τους.

imfth.gr











Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη