ΛΑ.Ο.Σ.: Η πατρίδα μας έχει πάψει να είναι ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πλέον είναι ολοφάνερο ότι το κακό που σήμερα ζούμε δεν έχει τέλος και η κοινωνία παραλυμένη από τον φόβο παρακολουθεί αποχαυνωμένη την τραγική πορεία. Η πατρίδα μας έχει πάψει να είναι ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος . Δεν έχει το δικαίωμα της αυτοδιαθέσεως και της αυτοδιοικήσεως. Η Ελληνικές κυβερνήσεις υπόκεινται σε ξένο έλεγχο. Είναι τραγικό αλλά είναι αλήθεια , οι Έλληνες δεν είμαστε σήμερα ένας ελεύθερος λαός , είμαστε ένας λαός που επιτροπεύεται και όσο είμαστε την ευρωζώνη θα είμαστε υποτελείς και θα οδηγούμεθα στον αφανισμό.

Σήμερα η συντεταγμένη , προγραμματισμένη, προσχεδιασμένη επιστροφή στο εθνικό νόμισμα είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία αλλά και πρακτικά εφαρμόσιμη πέρα από την τρομολαγνεία των πληρωμένων οπαδών του “πάση θυσία στο ευρώ”

Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι υπέρ τς ενωμένης Ευρώπης αλλά είμαστε ευρωσκεπτικιστές δηλαδή άνθρωποι σκεπτόμενοι και όχι υποταγμένοι και δεν δεχόμαστε να είμαστε υποτελείς της Γερμανίας, των τραπεζών και των τοκογλύφων.

Η Δημοκρατία έχει το πλεονέκτημα να δίνει την ευκαιρία στον λαό να ψηφίζει αυτούς που εξυπηρετούν το εθνικό συμφέρον. Αν αυτήν την ψήφο ο λαός φοβισμένος την χαρίζει στους “ευρωλάγνους” πιστεύοντας τα ψέματα αυτών που υπηρετούν τις σημερινές δυνάμεις κατοχής είναι σίγουρο ότι ο κατήφορος δεν θα έχει τέλος.

“ Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγό δουλείας ας έχουσι , θέλει αρετήν και τόλμη η ελευθερία”

Θ. Τουσιάδης

Περιφερειάρχης ΛΑ.Ο.Σ.

Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη