ΛΑ.Ο.Σ.: Οι σημερινοί κυβερνώντες και όλοι οι αντιπολιτευόμενοι δεν έχουν τίποτα νέο να προτείνουν

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Δεν πρέπει να μας διαφεύγει αυτό που η καθημερινότητα αποδεικνύει , ότι η παρούσα κατάσταση που συνεχώς χειροτερεύει υποχρεώνει την Ελλάδα να προσδιορίσει και να καθορίσει νέους άξονες για την μελλοντική της πορεία.

Οι σημερινοί κυβερνώντες και όλοι οι αντιπολιτευόμενοι δεν έχουν τίποτα νέο να προτείνουν. Όλοι κινούνται γύρο από τα μνημόνια και από απαιτήσεις της Γερμανικής Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. από την άλλη πλευρά προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης της κατάστασης που θα βοηθήσει αποφασιστικά στην αντιμετώπιση της κρίσης που βιώνουμε και θα συμβάλει με τρόπο αποφασιστικό στην δημιουργία ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης.

Σήμερα μετά από 35 χρόνια κακής διαχείρισης της εξουσίας και 7 χρόνια μνημονιακής πολιτικής μόνο με ριζοσπαστικά , ανατρεπτικά μέτρα μπορεί κάτι να αλλάξει . Ο ΛΑ.Ο.Σ. έχει μελετήσει , προτείνει και είναι αποφασισμένος να εφαρμόσει αυτά τα μέτρα και έτσι να αλλάξει την όψη και την μοίρα της Ελλάδας. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει ότι οι σημερινοί πολιτικοί και οι σημερινές πολιτικές οδηγούν οπωσδήποτε στην καταστροφή και πρέπει να καταλάβει και να πιστέψει ότι υπάρχει και άλλος δρόμος που μπορεί να μας βγάλει από το αδιέξοδο , αυτός που προτείνει ο ΛΑ.Ο.Σ.

Θ. Τουσιάδης

Περιφερειάρχης ΛΑ.Ο.Σ.

Στερεάς Ελλάδος

 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη