Επίσκεψη στο Βερολίνο πραγματοποίησε ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας

Αθήνα, 27.04.2017

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας, στο πλαίσιο κοινοβουλευτικής αποστολής, πραγματοποίησε επίσκεψη, από 24 μέχρι 26 Απριλίου, στο Βερολίνο.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ως μέλος Ελληνικής αντιπροσωπείας μαζί με τον Βουλευτή κ. Ν. Αθανασίου, είχε τη δυνατότητα να μεταβεί στην Ομοσπονδιακή Βουλή, στο Ομοσπονδιακό Συμβούλιο και στα Υπουργεία Εξωτερικών και Οικονομικών.
Αντάλλαξε απόψεις, σκέψεις, προβληματισμούς και προτάσεις για θέματα που αφορούν την Ελλάδα, τη Γερμανία και συνολικά το ευρωπαϊκό οικοδόμημα, με τον Πρόεδρο της Γερμανικής Βουλής, τον Υφυπουργό Παιδείας και Έρευνας, την Υφυπουργό Οικογενειακών Υποθέσεων, τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών, τον Επιτετραμμένο για τις σχέσεις με τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέλη των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, την Πρόεδρο και μέλη της Γερμανοελληνικής Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας και εκπροσώπους πολιτικών ιδρυμάτων.

Φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη:  















Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη