Συνάντηση του Βουλευτή Φθιώτιδας Ιωάννη Σαρακιώτη με το Διοικητή του ΕΦΚΑ Αθανάσιο Μπακαλέξη

Αθήνα, 10 Απριλίου 2017
 «Συνάντηση του Βουλευτή Φθιώτιδας Ιωάννη Σαρακιώτη με το Διοικητή του ΕΦΚΑ Αθανάσιο Μπακαλέξη»
Την Παρασκευή 7 Απριλίου, ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Σαρακιώτης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Διοικητή του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης Αθανάσιο Μπακαλέξη. Στα πλαίσια της συνάντησης, ο Βουλευτής ενημερώθηκε εκτενώς για τις προκλήσεις και τα προβλήματα του νέου ταμείου και έθεσε υπ’ όψιν του Διοικητή μια σειρά ζητημάτων τόσο του Νομού Φθιώτιδας όσο και ευρύτερα. Στη σύσκεψη παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος, ο οποίος έθεσε στο τραπέζι σειρά εκκρεμοτήτων αναφορικά με το έργο του ΕΦΚΑ στο Δήμο του.
Δεδομένων των αυξημένων αναγκών του νομού, ο κ. Σαρακιώτης έθεσε το ζήτημα της παραμονής των τμημάτων συντάξεων και ασφάλισης στο νομό, την ίδρυση κέντρων εξυπηρέτησης στις μεγάλες πόλεις, καθώς και την εκπαίδευση και επιμόρφωση των υπαλλήλων προκειμένου να μπορούν να ανταπεξέρχονται στις νέες ανάγκες και προκλήσεις. Επίσης, ζήτησε ενημέρωση από το Διοικητή αναφορικά με το Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού, οι τραπεζικοί λογαριασμοί του οποίου καθώς και της Προέδρου του δεσμεύθηκαν από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (Κ.Ε.Α.Ο.), καθώς είχαν βεβαιωθεί ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον ΕΦΚΑ συνολικού ύψους 8.693,31 ευρώ.
Η συζήτηση επεκτάθηκε και στα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας. Επίσης, είχε εκτενή ενημέρωση για την εξέλιξη πληρωμής των νέων εισφορών του ΕΦΚΑ από εργοδότες, επαγγελματίες και αγρότες. Σύμφωνα με το Βουλευτή, «η σύσταση και η λειτουργία του ΕΦΚΑ αποτελεί ένα τεράστιο νέο εγχείρημα, το οποίο οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε ως πολίτες και ως πολιτικό προσωπικό». Οι κύριοι Σαρακιώτης και Μπακαλέξης δεσμεύτηκαν ότι θα διατηρήσουν την επικοινωνία τους, ενώ ο Βουλευτής ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του Διοικητή του οργανισμού.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη