Τιμήθηκε στο Δομοκό ο Σμήναρχος εν αποστρατεία και Επίτιμος Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών, κ. Δημήτριος Τσουκνίδας

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
Δομοκός, 20/4/2017
Σε μία σεμνή και συγκινησιακά φορτισμένη τιμητική εκδήλωση, αφιερωμένη στο πρόσωπο του Σμηνάρχου εν αποστρατεία και Επίτιμου Προέδρου Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών, κ. Δημητρίου Τσουκνίδα, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα σε ένδειξη αναγνώρισης του πολυσχιδούς έργου του, ο οποίος με την καταγωγή του τιμάει το Δομοκό. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Δομοκού, την 19η Απριλίου 2017 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Δομοκού, κ Δημήτρης Τζιαχρήστας, ο οποίος  εξήρε το πολύπλευρο έργο του  κ. Τσουκνίδα που βραβεύτηκε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού.  Το βιογραφικό του τιμώμενου αναγνώστηκε από τον Αντιδήμαρχο  κ. Καλημέρη Νικόλαο, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με το συντονισμό της εκδήλωσης. Για τη ζωή, αλλά και το σημαντικό έργο του λογοτέχνη, καταγόμενου από τις Βελεσιώτες Δομοκού, μίλησε και ο πρώην Δήμαρχος Δομοκού κ. Δ. Τσόγκας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Α.  Μιχελής, η Πολιτευτής κα Ελένη Μακρή, ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού κ. Δ.  Χριστοδούλου, οι Αντιδήμαρχοι Δομοκού κ. Δ. Καραμπότσης και κ. Στ. Πουτουρούδης, η ηγεσία της Ελάσσονος Μειοψηφίας κ. Νιάνιος Χρήστος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Οικονόμου Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δομοκού κ Δ. Τσόγκας, οι Πρόεδροι των Πολιτιστικών Συλλόγων: Βουζίου κα Μπακογιάννη, Φιλαρέτης κα Μ. Γκούβα, Αχλαδιάς κ. Νικολάου, και η Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δομοκού  κα Α.  Κατσακιώρη, ο στρατηγός κ Κ. Κωστούλας, οι Σμήναρχοι εν αποστρατεία κ Βασιλάκος Πέτρος και Χριστοδούλου Νίκος και πλήθος απόστρατων αξιωματικών της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας .
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Τσουκνίδας βραβεύτηκε, επίσης, για την προσφορά του και το έργο του, από τους παραβρισκόμενους αξιωματικούς εν αποστρατεία, οι οποίοι ιδιαίτερα συγκινημένοι επαίνεσαν τόσο το έργο όσο και την προσωπικότητα και το χαρακτήρα του τιμώμενου.



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη