Σπύρος Καπράλος: «Εκλογές και επανεκκίνηση εδώ και τώρα!»

«Εκλογές και επανεκκίνηση εδώ και τώρα», ζητά με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook ο Σπύρος Καπράλος, Διευθυντής Γραφείου Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας:
«Η ομάδα των βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν τώρα εκλογές επιβεβαιώνουν έστω και καθυστερημένα τις βάσιμες ανησυχίες που έγκαιρα είχαμε εκφράσει για την πορεία της χώρας με τη σημερινή ανίκανη και ιδεοληπτική κυβέρνηση. Ο κ. Τσίπρας αφού έριξε την Ελλάδα βαθιά στην ύφεση, αφού διέλυσε την οικονομία, αφού έπληξε με τον χειρότερο τρόπο τους μη προνομιούχους και αφού επί μήνες αγνόησε την Αξιωματική αντιπολίτευση που χτυπούσε το καμπανάκι, αλλά και τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, ας λάβει επιτέλους σοβαρά υπόψη τις παραινέσεις των βουλευτών και υπουργών του και ας ανοίξει το δρόμο για την επιβεβλημένη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα μας! Δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο!
Εκλογές και επανεκκίνηση εδώ και τώρα!»
Spyros Kapralos

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη