Η Meccanica Group A.E. επιλέχτηκε προσωρινός ανάδοχος του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα 27 Απριλίου 2017.
Η  «Meccanica Group A.E», επιλέχτηκε προσωρινός ανάδοχος στο διεθνή διαγωνισμό για την «Παροχή υπηρεσιών για την κάλυψη των υποστηρικτικών και λοιπόν δράσεων», που διενέργησε ο ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε., συνολικού προϋπολογισμού 1.930.680 ευρώ και διάρκειας ενός (1) έτους .
Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με χρήση της αδιάβλητης  πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr. 
Το αντικείμενο του έργου αφορά  την κάλυψη των υποστηρικτικών και λοιπόν δράσεων του Φορέα με την παροχή υπηρεσιών για την εύρυθμη λειτουργία της Δ/νσης Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων και συγκεκριμένα: του Γραφείου ΧΥΤΑ Θήβας, του Γραφείου ανακύκλωσης, του Γραφείου Υποστηρικτικών δράσεων καθαριότητας, του Γραφείου ΣΑΑ Καρπενησίου και του Γραφείου ΧΥΤΥ Άμφισσας.
Όπως επεσήμανε η διοίκηση της εταιρείας «η Meccanica Group  στο συγκεκριμένο έργο θα απασχολήσει 65 άτομα, εξειδικευμένο προσωπικό, που προέρχεται από την τοπική κοινωνία,  δίνοντας έτσι ώθηση στην τοπική οικονομία ειδικά στις δύσκολες εποχές που βιώνει η χώρα» και κατέληξε ότι  «Στόχος μας είναι το έργο να προχωρήσει γρήγορα και ποιοτικά».

Λίγα λόγια για την «Meccanica Group ΑΕ» 
Η «MECCANICA GROUP A.E» έχει ως αντικείμενο εργασιών, την παροχή εξειδικευμένων λύσεων υποστήριξης σε επιχειρήσεις τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, καθώς και τη μελέτη, κατασκευή, συντήρηση και διαχείριση έργων περιβάλλοντος. Η εταιρία έχει πολυετή παρουσία στον χώρο, με σκοπό να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις και διαχρονικό έργο. Η φιλοσοφία της βασίζεται στις θεμελιώδεις αξίες της υπευθυνότητας, της δημιουργικότητας και της αποτελεσματικότητας, που οδηγούν σε άρτιες κατασκευές και αξιόπιστες λύσεις. Στόχος της είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες, λειτουργικές και ποιοτικές λύσεις με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη