Λαμία - ΟΦΗ 1-1

Λαμία - ΟΦΗ 1-1
Η Λαμία αγκάλιασε μια νίκη-άνοδο, όμως ο ΟΦΗ ισοφάρισε και με το 1-1 διατηρεί τον Άρη στο κόλπο της ανόδου, καθώς αν κερδίσει την Κυριακή μειώνει στο -6!
Και η αγωνία, έστω και μικρή συνεχίζεται στο πρωτάθλημα της Football League. Και συνεχίζεται γιατί η Λαμία δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΟΦΗ. Οι... μπλε με νίκη ουσιαστικά εξασφάλιζαν την άνοδο, αλλά ο Μιλοσάβλιεφ είχε άλλη άποψη και στο 75' ισοφάρισε και έδωσε ελπίδα στον Άρη που με νίκη μπορεί να μειώσει στους 6 βαθμούς.
Τα δοκάρια σταμάτησαν τα πάντα
Ο αγώνας στον γεμάτο γήπεδο της Λαμίας ήταν ειδικά στο πρώτο ματς θεαματικός, καθώς ναι μεν δεν είχαμε γκολ αλλά είχαμε από ένα δοκάρι και σημαντικές ευκαιρίες και για τους δύο. Η αρχή έγινε στο 2' με τον Βάντερσον να κάνει ωραία ατομική προσπάθεια, αλλά να βλέπει το δοκάρι να του τρώει την μπουκιά από το στόμα, με τους φιλοξενούμενους να απαντάνε με τον Βουό στο 41' με τον επιθετικό του ΟΦΗ να κάνει το σουτ, την μπάλα να κοντράρει και η μπάλα να χτυπάει και πάλι στο δοκάρι.
Στο δεύτερο είχαμε τα γκολ
Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, στο δεύτερο δεν είχαμε δοκάρια αλλά γκολ. Η αρχή έγινε στο 55' με τον Ντουρμισάι με πλασέ. Όσο περνούσαν τα λεπτά οι Κρητικοί ανέβαζαν την απόδοσή τους και τελικά στο 75' με τον Μιλοσάβλιεφ κατάφεραν να ισοφαρίσουν και όπως αναφέραμε να δώσουν και πάλι αγωνία στο πρωτάθλημα.
AdTech Ad
Οι συνθέσεις του αγώνα
Λαμία (Μ. Τεννές): Πίτκας, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης (87′ Καραγιάννης), Βάντερσον, Ντουρμισάι (72′ Αυγενικού), Βαλιός, Όμο, Ρότσα (46′ Ματσούκας), Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Σπυρόπουλος.
ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Νάστος, Πουρτουλίδης, Χαντί (58′ Όγκμποε), Πάγκαλος (58′ Μιλοσάβλιεβ), Μάνος, Βουό.
Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)
 gazzetta.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη