Η Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς - Εύβοιας κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση για την κατάργηση 14 εξεταστικών κέντρων

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ-ΕΥΒΟΙΑΣ κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση για την κατάργηση 14 εξεταστικών κέντρων

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  και το αρμόδιο υπουργείο Παιδείας, προωθώντας και στο χώρο της εκπαίδευσης  την αντιλαϊκή πολιτική της, πέρα από τα άλλα μέτρα , προχώρησε , στο παραπέντε των πανελλαδικών εξετάσεων , στη μείωση των εξεταστικών κέντρων. Για τους νομούς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας καταργούνται 14 εξεταστικά κέντρα,( 5 στη Φθιώτιδα , 4 στη Φωκίδα ,2 στην Εύβοια,  2 στη Βοιωτία, , 1 στην Ευρυτανία). Αυτό σημαίνει μεγάλη αναστάτωση και άγχος για τους μαθητές και τις οικογένειές τους, προβλήματα με τη μετακίνηση- μεταφορά τους, απομάκρυνση από το οικείο περιβάλλον του σχολείου τους, υπερφόρτωση άλλων εξεταστικών κέντρων κ.λ.π.
Ζητάμε να μας ενημερώσετε σε ποιες ενέργειες έχει  προχωρήσει  η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ώστε να ανακληθεί άμεσα η παραπάνω απόφαση  και να λειτουργήσουν απρόσκοπτα όλα τα εξεταστικά κέντρα της περιοχής.
3/5/2017
ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
ΣΟΦΙΑ ΝΤΟΥΡΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Σε ανάλογη καταγγελία, και δημοσιοποίηση των θέσεων της, είχε προχωρήσει και η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Δ.ΔΕΛΦΩΝ για το κλείσιμο εξεταστικών κέντρων στη Φωκίδα

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη