Ο Πανελλαδικός Σύλλογος Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ στηρίζει και συμμετέχει ενεργά και δυναμικά στην 24ωρη Γενική Απεργία την Τετάρτη 17 Μαΐου


Ο Πανελλαδικός Σύλλογος Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ στηρίζει και συμμετέχει ενεργά και δυναμικά στην 24ωρη Γενική Απεργία την Τετάρτη 17 Μαΐου

Ο Πανελλαδικός Σύλλογος Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ στηρίζει και συμμετέχει ενεργά και δυναμικά στην 24ωρη Γενική Απεργία που πραγματοποιούν από κοινού ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με τη συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, την προσεχή Τετάρτη 17 Μαΐου και στο συλλαλητήριο των Συνδικάτων στις 11.00 π.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος, αλλά και στα κατά τόπους συλλαλητήρια των Εργατικών Κέντρων.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και διατρανώνουμε τις φωνές μας ενάντια σε μια ακόμη σκληρή, άδικη, βάρβαρη και ανελέητη επίθεση στις κατακτήσεις δεκαετιών, εργαζόμενων και συνταξιούχων, στην ταφόπλακα της Ελληνικής οικονομίας και της κοινωνίας, στο ξεπούλημα της περιουσίας του Ελληνικού λαού, τη δραματική μείωση του εισοδήματος, τη νέα δυσβάστακτη φορολογία, στο κλείσιμο καταστημάτων και επιχειρήσεων, στον εκμηδενισμό των εργασιακών δικαιωμάτων και στις στρατιές νέων ανέργων.

Ο Πανελλαδικός Σύλλογος Καταμετρητών συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις στον αγώνα.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ (ΔΕΚΟ – ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ), ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17-05-2017 ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ - 11.00 π.μ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ- ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Γραφείο Τύπου
 Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών - Εισπρακτόρων ΔΕΗ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη