Πρωταθλήτριες στο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ 3on3 οι αθλήτριες του Γυμνασίου Δομοκού

Πρωταθλήτριες στο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ  3 on 3 αναδείχθηκαν οι αθλήτριες του Γυμνασίου Δομοκού, που αγωνίστηκαν  με το 4ο Γυμνάσιο Λαμίας  1ο Γυμνάσιο Λαμίας & Γυμνάσιο Λιανοκλαδίου, έφτασαν στον τελικό και επικράτησαν του Μουσικού Γυμνασίου Λαμίας με επιμέρους σκορ 10-1.
Με νίκη επί του Μουσικού Σχολείου στον τελικό τα κορίτσια του Γυμνασίου Δομοκού κατέκτησαν την 1η θέση και αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες του Σχολικού Τουρνουά 3on3 που διεξήχθη στο Χαλκιοπούλειο.
Πρόκειται για τις αθλήτριες ΚΟΛΟΒΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΣΙΑΦΑΚΑ ΒΕΝΙΑ και ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΕΡΑ, τις οποίες συγχαίρει ο Διευθυντής του Σχολείου Χρήστος Αργυρόπουλος και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Δομοκού.

Ένα μεγάλο μπράβο  για την επιτυχία τους!
Η διοίκηση της  Μούτας Δομοκού  εξέδωσε ανακοίνωση όπου  συγχαίρει τις αθλήτριες του Γυμνασίου Δομοκού οι οποίες  συμμετέχουν στο σωματείο  τα τελευταία 5 χρονιά κάτω από την  καθοδήγηση και το άγρυπνο βλέμμα  του Παναγιώτη Ρήγα (προπονητή της  Α.Σ.ΜΟΥΤΑ  )


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
‘Με περισσή υπερηφάνεια και μεγάλη χαρά θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στις αθλήτριες του Γυμνασίου Δομοκού που αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ 3on3 Γυμνασίων Φθιώτιδας. Ποιο συγκεκριμένα οι αθλήτριες ΚΟΛΟΒΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΣΙΑΦΑΚΑ ΒΕΝΙΑ και ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΕΡΑ νικώντας διαδοχικά τα: 4ο Γυμνάσιο Λαμίας 1ο Γυμνασιο Λαμίας & Γυμνάσιο Λιανοκλαδίου, έφτασαν στον τελικό και επικράτησαν του Μουσικού Γυμνασίου Λαμίας με επιμέρους σκορ 10-1. Τα κορίτσια μας κράτησαν ψηλά την σημαία του μπάσκετ της βόρειας Φθιώτιδας δείχνοντας την δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας. Συγχαρητήρια στον γυμναστή του Γυμνασίου Δομοκού κ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΛΑΜΠΡΟ για την εικόνα των κοριτσιών και την επιμονή και υπομονή του για την επιτυχία αυτή. Συγκινημένοι και συνάμα υπερήφανοι για την μεγάλη αυτή επιτυχία των κοριτσιών, το Συμβούλιο, ο Πρόεδρος και ο Προπονητής του σωματείου Α.Σ. ΜΟΥΤΑ ευχόμαστε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στις αθλήτριες και στον Γυμναστή του Γυμνασίου Δομοκού. ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ !!!!!!’

 Πηγή: mirmidones.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη