Δυναμική παρουσία της Aqua Vista Hotels στην 1η έκθεση Greek Panorama

Δυναμική παρουσία της Aqua Vista Hotels στην 1η έκθεση Greek Panorama
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Aqua Vista Hotels στην πρώτη έκθεση Greek Panorama που πραγματοποιήθηκε στις 11-13 Μαΐου 2017 στη Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Διατηρώντας το δικό της περίπτερο η Aqua Vista Hotels παρουσίασε στο αμερικανικό κοινό τη δική της φιλοσοφία γύρω από την ελληνική φιλοξενία, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τα ξενοδοχεία που διαθέτει στο portfolio της.
Στο πλαίσιο του 1ου Greek Panorama τα στελέχη της Aqua Vista Hotels πραγματοποίησαν περισσότερες από 30 B2B συναντήσεις με ανθρώπους του κλάδου παρουσιάζοντας το σύνολο των ξενοδοχειακών μονάδων που διατηρεί σε μερικούς από τους σημαντικότερους ελληνικούς προορισμούς. Πράκτορες και άλλα στελέχη του εν λόγω τομέα εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τη χώρα μας και τα ξενοδοχεία του Ομίλου μέσα από διάφορες μορφές Τουρισμού, από κρουαζιέρες μέχρι αθλητικά events, θέτοντας τις βάσεις για νέες συνεργασίες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και ισχυροποιώντας τις ήδη υπάρχουσες.
Η αίθουσα Vanderbilt Hall του Grand Central Terminal στην καρδιά του Μανχάταν γέμισε ελληνικό χρώμα και σημαντικές παρουσίες, με τα εγκαίνια της έκθεσης να επισκέπτονται εξέχουσες προσωπικότητες της Ομογένειας όπως ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας. Η έκθεση σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας, καθώς πέραν από τους επαγγελματίες του χώρου, τα περίπτερα επισκέφθηκαν δεκάδες χιλιάδες Νεοϋορκέζοι αλλά και τουρίστες από διάφορες χώρες του κόσμου, ενώ έντονο ήταν και το ενδιαφέρον του τοπικού Τύπου.
Το πρώτο Greek Panorama που διοργανώθηκε από τη Hellas North America Events Inc. με την υποστήριξη του Ε.Ο.Τ και του Υπουργείου Τουρισμού και υπό την αιγίδα του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της Fed HATTA και του Ελληνο-Αμερικανικού Τουριστικού Επιμελητηρίου (HACT) αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία διασύνδεσης με την τεράστια αγορά της Αμερικής στην οποία η Aqua Vista Hotels παρουσίασε τη φιλοσοφία της για ξενοδοχεία με μοναδικό αποτύπωμα και προσωποποιημένες υπηρεσίες.
Με αφορμή τη συμμετοχή του Ομίλου στο πρώτο Greek Panorama, η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, δήλωσε: “Η   αγορά της Αμερικής παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η Aqua Vista Hotels δεν θα μπορούσε παρά να δώσει δυναμικό “παρών” στο πρώτο Greek Panorama, μια διοργάνωση που δημιουργεί νέους δεσμούς μεταξύ των δύο χώρων στον τομέα του Τουρισμού. Πλήθος κόσμου και επαγγελματίες του κλάδου επισκέφθηκαν το 
περίπτερο του Ομίλου όπου παρουσιάστηκαν όλες οι ξενοδοχειακές μονάδες που διαθέτουμε στο portfolio μας, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους για νέες συνεργασίες. Είμαστε σίγουροι ότι το 1ο Greek Panorama έθεσε τις βάσεις για τη δημιουργία ενός νέου θεσμού για τον τουριστικό κλάδο, ενώ μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Aqua Vista Hotels συμμετείχε ενεργά στην πρώτη κιόλας διοργάνωση”.
 Περισσότερα για την Aqua Vista Hotels
Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο. Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το συνολικό concept των υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.
Η υγιής και κερδοφόρα λειτουργία ενός ξενοδοχείου, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής αποτελούν ξεκάθαρους στόχους σε κάθε συνεργασία της Aqua Vista Hotels.




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη