ΛΑ.Ο.Σ.: Οι «Ευρωπαίοι» και οι τραπεζίτες της παγκοσμιοποιήσης είναι τρομοκρατημένοι

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Οι “δημοκράτες” πανηγυρίζουν γιατί , λένε, νίκησε ο Macron στην Γαλλία . Νίκησε , λένε, η δημοκρατία και η Ευρώπη, την κακία ακροδεξιά....... Προσπαθούν να παρηγορήσουν τον εαυτό τους και να κοροϊδέψουν τον κόσμο τους. Γιατί είναι τρομοκρατημένοι.

Το Εθνικό Μέτωπο της Marine Le Pen στην Γαλλία πήρε 35% ένω πριν από πέντε χρόνια είχε πάρει 17% . Διπλασίασε τις ψήφους του . Ο Macron δεν πήρε 65% , το 65% το πήραν όλα τα άλλα κόμματα της Γαλλίας μαζί τα οποία είχαν συνασπισθεί εναντίων του Ε. Μ. Το Εθνικό Μέτωπο είναι αυτή την στιγμή το μεγαλύτερο κόμμα στην Γαλλία .

Οι “Ευρωπαίοι” και οι τραπεζίτες της παγκοσμιοποιήσης είναι τρομοκρατημένοι : Αγγλία 52%, Αυστρία 47%, Γαλλία35%, Ελβετία 30%, Νορβηγία 23%, Ουγγαρία 20% κλπ κλπ, Ποσοστά που πρίν από 10 χρόνια κυμαίνονταν γύρο στο 1 με 2%

Τρέμουν γιατί καταλαβαίνουν ότι οι λαοί ξυπνούν και αντιδρούν, γιατί καταλαβαίνουν ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Το τέλος της Γερμανικής Ευρωπαϊκής Ένωσης, το τέλος της Ευρώπης των τραπεζών, το τέλος των Rotschild έρχεται .

Ο ΛΑ.Ο.Σ. σαν πρωτεργάτης και πρωτοπόρος της δημιουργίας του κινήματος των ευρωσκεπτικιστών, μαζί με τον Nigel Farage, νοιώθει δικαιωμένος και συνεχίζει τον αγώνα ώστε τα εθνικά αισθήματα των Ελλήνων που εκφράζουν την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού να έχουν την αντίστοιχη εκπροσώπηση στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Θ. Τουσιάδης
Περιφερειάρχης ΛΑ.Ο.Σ.
Στερεάς Ελλάδος
 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη