Ν.Δ.: «Η Κυβέρνηση να καταργήσει άμεσα το φόρο στο κρασί»

Ν.Δ.: «Η Κυβέρνηση να καταργήσει άμεσα το φόρο στο κρασί»

        Αθήνα, 26 Μαΐου 2017

          H Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κυρία Φωτεινή Αραμπατζή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

            «Ένα χρόνο μετά την επιβολή του άδικου και αναποτελεσματικού φόρου στο κρασί και 8 μήνες μετά την πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για την κατάργησή του, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Β. Αποστόλου, προσχώρησε σήμερα σε μία ακόμη θέση μας.

​            Υποσχέθηκε την κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (Ε.Φ.Κ.) στο κρασί μέσα στο έτος. Συμπτωματικά δύο εβδομάδες μετά τα νέα μέτρα κατά του αγροτικού κόσμου που επιφυλάσσει το 4ο Μνημόνιο Τσίπρα - Καμμένου.

​            Σήμερα κατάλαβε φαίνεται ο κ. Αποστόλου και η φοροεπιδρομική Kυβέρνησή του ότι ο Ε.Φ.Κ. στο κρασί ήταν ένα τραγικό λάθος, καθώς δεν απέδωσε τα αναμενόμενα έσοδα, ανέκοψε την πορεία του κλάδου και πρόσθεσε σημαντική γραφειοκρατία, ειδικά για τους μικρούς οινοπαραγωγούς.

​            Καλούμε την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να καταργήσει αμέσως αυτόν τον απαράδεκτο φόρο, που η ίδια επέβαλε  πριν επιβεβαιωθεί για πολλοστή φορά, ότι κάθε υπόσχεσή τους πρέπει να συνοδεύεται από τη φράση "καλά κρασιά"».

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη