Επτά συλλήψεις σε περιοχές της Βοιωτίας, Εύβοιας και Φθιώτιδας, για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν συνολικά επτά (7) ημεδαποί σε περιοχές της Βοιωτίας, Εύβοιας και Φθιώτιδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που διενεργούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών
Στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, συνελήφθησαν σε περιοχές της Βοιωτίας, της Εύβοιας και της Φθιώτιδας, συνολικά επτά (7) ημεδαποί, ηλικίας από 21 έως και 44 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα συνελήφθησαν:
  • (2) άτομα σε περιοχές της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών,
  • (2) άτομα στο Κάστρο Βοιωτίας, ομοίως από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών,
  • (1) άτομο στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας. Επιπλέον κατηγορείται και για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
  • (1) άτομο ομοίως στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, καθώς και
  • (1) άτομο στη Λαμία, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας.
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον. 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη